reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

nie no ja tez farbowalam ostatnio wlosy 3 miesiace temu balam sie wczesniej...ale pytalam wielu fryzjerów- i jesli fryzjer zastosuje farbe bez amoniaku to nic nie zaszkodzi malentwu- wiec jutro ide :)

ruda@91- ja tez jestem w 1 ciazy:) a juz duzy masz brzuszek? mi gin powiedzial ze przy mojej wadze i wzroscie...tak ok 20tygodnia mnie wysadzi i poczuje ruchy:)juz sie doczekac nie moge bycia duzą:)

reklama
Pije zdecydowanie za malo :(

Wody butelkowanej u nad niemalze nie ma, pije sie kranowke, a teraz z kranu jest taka ziiiiiimna... Wiec pije wszelkie owocowe sagi i ekologiczny rumianek, ale nocami czasami budze sie z taka suchoscia w gardle, jakbym caly dzien nic nie pila :/

Ale wody nieee..

ojejjj tez nie dobrze jak nie pijesz wodyyyy ja pilam duzo mniej wczesniej i mialam dlatego zle wyniki...

Ruda i agnesdem to moja tez pierwsza ciaza ;) mi lekarz powiedział ze moja dzidzia jest tak rozbrykana ze mogę poczuć szybko s czasem czuje jak mnie zebra bolą haha wiec myślę że może na moje urodziny dzidzia zrobi mi prezent ;)

no ja jeszcze szczerze mowiac nic nie czuje- czasem mnie to martwi..ale jak lekarz mowil ze wszytsko jest ok..to jest ok..u mnie tez bryka malentwo tzn na badaniach widzielismy lekarz chcial zbadac bicie seruszka a on caly czas sie odwracal no szalal jak nie wiemmmmmmmmm az sie moj maz smial-po tacie to ma!Bo mamusia jest grzeczna;)

reklama
Do góry