reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
:sad::sad::sad::sad: Załamka...chodze i wyję po domu. Dzwonili że jutro mam odebrać wyniki genetycznego i mam konsultację z lekarzem. Czyli jest źle :( testy z krwi wyszły pewno nie tak jak powinny ...bo na usg przecież dobrze było......Nie umiem dziś normalnie funkcjonować.....

Nie martw się na zapas!! Jeszcze tego nie wiesz!

Jolcia - najlepszego dla Córeczki :-) Slicznotka z niej!!! :)

Miałam tylko wyniki odebrać,jesli mam konsultację wpisaną wyszło coś źle....Jestem zrozpaczona :/ czyżby mój limit sie jeszcze nie wyczerpał...A tak się cieszyłam po usg.....

Kasiula nie stresuj się M . musi zrozumieć ze się źle czuje .Niech też coś zrobi ale cóż faceci i sprzątanie. Chodź mój jak jest źle sprząta a podłogi myje stale bo ja nie umie ; ( Szybkiego powrotu do zdrowia .

Ania Frania przykro mi przytul przyjaciółkę ;)

Venicee przykro mi ze znowu komplikacje .Jestem z Tobą .Nie stresuj się żeby dzidzi nie zaszkodziło .Od początku silna była to teraz da rade .Daj znać jutro co i jak ale jak USG wyszło ok może jakieś małe zmiany .Nie przejmuj się tak .Tule :*

Venice trzymaj się i jak dziewczyny piszą wyżej nie martw się na zapas nic nie jest przesadzone.. zobaczysz ze jutro okaże się że wszystko jest w porządku:)
Blekitna ja włosy sama pofarbowalam przed świętami bo już z tymi siwymi odrostami wyglądałam jak babcia :p
Jolcia super zdjęcia :D
Odnosnie mycia zębów to ja prawie cały 1 trymestr miałam odruchy wymiotne, zmienialam paste kilka razy i nic nie pomogło. . Ale teraz już jest dobrze
Mój mąż ma dzisiaj wolne i jedziemy na jakieś zakupy ubraniowe może uda mi sie cos kupić dla dzidzi cos pasującego dla chłopca i dziewczynki :)

Venicee głową do góry!!!!! Nie martw się na zapas!!!! Może okazać się ze wszystko jest ok a konsultacja jest tylko formalnością. .. Spokojnie... <tule>

Jolcia ale masz gwiazdę w domu piękna;) biedny mezus za 18 lat!:p

Podejmuje wyzwanie!!!! PIERWSZY raz w wieku 29 lat będę robić gołąbki!!!!! Zmobilizowalyscie mnie;)) T. w pracy wiec jak spartacze to wyrzuce i się nie dowie;))) jak ktoś ma dobry przepis z internetu to poproszę. ...

Nie umiem o tym nie myśleć i się nie martwić....Zwariuje do jutra. Usg niby ok ...pappa już nie ....
Jak jest ok odbiera się tylko wynik.

reklama
Venice- ostatnio robiłam badania te standardowe krwi i moczy po czym zadzwonili do mnie na 2 dzien ze nie sa dobre wyniki moczu jestem 1x w ciazy wiec od razu sie przestraszyłam powiedziałam mi pielęgniarka przez telefon ze jesli mam taka możliwość zeby przyjechać to byloby super-wiec szybko wylecialam z pracy i polecialam do przychodni-tam okazało sie ze za mało pije i poszłam na badania na gloda- a ciężarna przed badaniami może coś lekkiego zjesc. Wiem ze to nie to samo porównanie ale rozumiem Twoj strach i burze mysli- ale postaraj sie przynajmniej myśleć pozytywnie- może lekarz chce z Toba porozmawiać powiedzieć ci wszystko dokładnie - a nie masz takiej możliwości aby odebrać dzis wyniki i dostać sie do 1 lepszego lekarza aby odczytać wyniki? Wierze ze będzie dobrze...czego Ci życzę z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAK TYLKO COS SIE DOWIESZ DAJ NAM ZNAC!!!!!

Do góry