reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Załamka...chodze i wyję po domu. Dzwonili że jutro mam odebrać wyniki genetycznego i mam konsultację z lekarzem. Czyli jest źle testy z krwi wyszły pewno nie tak jak powinny ...bo na usg przecież dobrze było......Nie umiem dziś normalnie funkcjonować.....
Nie martw się na zapas!! Jeszcze tego nie wiesz!
Jolcia - najlepszego dla Córeczki :-) Slicznotka z niej!!!
mamawiki32
Fanka BB :)
Venice nikt Ci jeszcze nic takiego nie powiedział, USG było ok przecież.
Błękitna_Orchidea
Ja jutro idę do fryzjera :-) powstrzymalam się w 1 trymestrze Ale wyglądam już jak pawian z metrowym odrostem, więc idę jutro robić się na bóstwo!!
Venicee --- genetyczne usg wyszło ok więc musi być dobrze :*
Venicee --- genetyczne usg wyszło ok więc musi być dobrze :*
Gwiazda_237
Kasiula nie stresuj się M . musi zrozumieć ze się źle czuje .Niech też coś zrobi ale cóż faceci i sprzątanie. Chodź mój jak jest źle sprząta a podłogi myje stale bo ja nie umie ; ( Szybkiego powrotu do zdrowia .
Ania Frania przykro mi przytul przyjaciółkę
Venicee przykro mi ze znowu komplikacje .Jestem z Tobą .Nie stresuj się żeby dzidzi nie zaszkodziło .Od początku silna była to teraz da rade .Daj znać jutro co i jak ale jak USG wyszło ok może jakieś małe zmiany .Nie przejmuj się tak .Tule :*
Ania Frania przykro mi przytul przyjaciółkę
Venicee przykro mi ze znowu komplikacje .Jestem z Tobą .Nie stresuj się żeby dzidzi nie zaszkodziło .Od początku silna była to teraz da rade .Daj znać jutro co i jak ale jak USG wyszło ok może jakieś małe zmiany .Nie przejmuj się tak .Tule :*
kitty89
Venice trzymaj się i jak dziewczyny piszą wyżej nie martw się na zapas nic nie jest przesadzone.. zobaczysz ze jutro okaże się że wszystko jest w porządku
Blekitna ja włosy sama pofarbowalam przed świętami bo już z tymi siwymi odrostami wyglądałam jak babcia
Jolcia super zdjęcia
Odnosnie mycia zębów to ja prawie cały 1 trymestr miałam odruchy wymiotne, zmienialam paste kilka razy i nic nie pomogło. . Ale teraz już jest dobrze
Mój mąż ma dzisiaj wolne i jedziemy na jakieś zakupy ubraniowe może uda mi sie cos kupić dla dzidzi cos pasującego dla chłopca i dziewczynki
Blekitna ja włosy sama pofarbowalam przed świętami bo już z tymi siwymi odrostami wyglądałam jak babcia
Jolcia super zdjęcia
Odnosnie mycia zębów to ja prawie cały 1 trymestr miałam odruchy wymiotne, zmienialam paste kilka razy i nic nie pomogło. . Ale teraz już jest dobrze
Mój mąż ma dzisiaj wolne i jedziemy na jakieś zakupy ubraniowe może uda mi sie cos kupić dla dzidzi cos pasującego dla chłopca i dziewczynki
Venicee głową do góry!!!!! Nie martw się na zapas!!!! Może okazać się ze wszystko jest ok a konsultacja jest tylko formalnością. .. Spokojnie... <tule>
Jolcia ale masz gwiazdę w domu piękna biedny mezus za 18 lat!
Podejmuje wyzwanie!!!! PIERWSZY raz w wieku 29 lat będę robić gołąbki!!!!! Zmobilizowalyscie mnie) T. w pracy wiec jak spartacze to wyrzuce i się nie dowie)) jak ktoś ma dobry przepis z internetu to poproszę. ...
Jolcia ale masz gwiazdę w domu piękna biedny mezus za 18 lat!
Podejmuje wyzwanie!!!! PIERWSZY raz w wieku 29 lat będę robić gołąbki!!!!! Zmobilizowalyscie mnie) T. w pracy wiec jak spartacze to wyrzuce i się nie dowie)) jak ktoś ma dobry przepis z internetu to poproszę. ...
reklama
Venice- ostatnio robiłam badania te standardowe krwi i moczy po czym zadzwonili do mnie na 2 dzien ze nie sa dobre wyniki moczu jestem 1x w ciazy wiec od razu sie przestraszyłam powiedziałam mi pielęgniarka przez telefon ze jesli mam taka możliwość zeby przyjechać to byloby super-wiec szybko wylecialam z pracy i polecialam do przychodni-tam okazało sie ze za mało pije i poszłam na badania na gloda- a ciężarna przed badaniami może coś lekkiego zjesc. Wiem ze to nie to samo porównanie ale rozumiem Twoj strach i burze mysli- ale postaraj sie przynajmniej myśleć pozytywnie- może lekarz chce z Toba porozmawiać powiedzieć ci wszystko dokładnie - a nie masz takiej możliwości aby odebrać dzis wyniki i dostać sie do 1 lepszego lekarza aby odczytać wyniki? Wierze ze będzie dobrze...czego Ci życzę z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAK TYLKO COS SIE DOWIESZ DAJ NAM ZNAC!!!!!