reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
:sad::sad::sad::sad: Załamka...chodze i wyję po domu. Dzwonili że jutro mam odebrać wyniki genetycznego i mam konsultację z lekarzem. Czyli jest źle :( testy z krwi wyszły pewno nie tak jak powinny ...bo na usg przecież dobrze było......Nie umiem dziś normalnie funkcjonować.....

Nie martw się na zapas!! Jeszcze tego nie wiesz!

Jolcia - najlepszego dla Córeczki :-) Slicznotka z niej!!! :)

Miałam tylko wyniki odebrać,jesli mam konsultację wpisaną wyszło coś źle....Jestem zrozpaczona :/ czyżby mój limit sie jeszcze nie wyczerpał...A tak się cieszyłam po usg.....

Kasiula nie stresuj się M . musi zrozumieć ze się źle czuje .Niech też coś zrobi ale cóż faceci i sprzątanie. Chodź mój jak jest źle sprząta a podłogi myje stale bo ja nie umie ; ( Szybkiego powrotu do zdrowia .

Ania Frania przykro mi przytul przyjaciółkę ;)

Venicee przykro mi ze znowu komplikacje .Jestem z Tobą .Nie stresuj się żeby dzidzi nie zaszkodziło .Od początku silna była to teraz da rade .Daj znać jutro co i jak ale jak USG wyszło ok może jakieś małe zmiany .Nie przejmuj się tak .Tule :*

Venice trzymaj się i jak dziewczyny piszą wyżej nie martw się na zapas nic nie jest przesadzone.. zobaczysz ze jutro okaże się że wszystko jest w porządku:)
Blekitna ja włosy sama pofarbowalam przed świętami bo już z tymi siwymi odrostami wyglądałam jak babcia :p
Jolcia super zdjęcia :D
Odnosnie mycia zębów to ja prawie cały 1 trymestr miałam odruchy wymiotne, zmienialam paste kilka razy i nic nie pomogło. . Ale teraz już jest dobrze
Mój mąż ma dzisiaj wolne i jedziemy na jakieś zakupy ubraniowe może uda mi sie cos kupić dla dzidzi cos pasującego dla chłopca i dziewczynki :)

Venicee głową do góry!!!!! Nie martw się na zapas!!!! Może okazać się ze wszystko jest ok a konsultacja jest tylko formalnością. .. Spokojnie... <tule>

Jolcia ale masz gwiazdę w domu piękna;) biedny mezus za 18 lat!:p

Podejmuje wyzwanie!!!! PIERWSZY raz w wieku 29 lat będę robić gołąbki!!!!! Zmobilizowalyscie mnie;)) T. w pracy wiec jak spartacze to wyrzuce i się nie dowie;))) jak ktoś ma dobry przepis z internetu to poproszę. ...

Nie umiem o tym nie myśleć i się nie martwić....Zwariuje do jutra. Usg niby ok ...pappa już nie ....
Jak jest ok odbiera się tylko wynik.

reklama
Venice- ostatnio robiłam badania te standardowe krwi i moczy po czym zadzwonili do mnie na 2 dzien ze nie sa dobre wyniki moczu jestem 1x w ciazy wiec od razu sie przestraszyłam powiedziałam mi pielęgniarka przez telefon ze jesli mam taka możliwość zeby przyjechać to byloby super-wiec szybko wylecialam z pracy i polecialam do przychodni-tam okazało sie ze za mało pije i poszłam na badania na gloda- a ciężarna przed badaniami może coś lekkiego zjesc. Wiem ze to nie to samo porównanie ale rozumiem Twoj strach i burze mysli- ale postaraj sie przynajmniej myśleć pozytywnie- może lekarz chce z Toba porozmawiać powiedzieć ci wszystko dokładnie - a nie masz takiej możliwości aby odebrać dzis wyniki i dostać sie do 1 lepszego lekarza aby odczytać wyniki? Wierze ze będzie dobrze...czego Ci życzę z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAK TYLKO COS SIE DOWIESZ DAJ NAM ZNAC!!!!!

Do góry