reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

kochane moje nq początku ciąży było mi non stop zimno, ogrzewanie na ful, ja w skarpetkach pod kocem i dalej było zimno. teraz jest mi ciągle gorąco i duszno. czy u was to tez tak wygląda?

reklama
Ja tam się nie wtrącam, dla mnie może być fb Ale ja korzystać nie będę, napisałam tam raz ale ja w za dużej ilości for biorę udział żeby sobie dokładać. Ale to już jak chcecie i uwarzacie

Błekitna których tu nie było? a czemu?
Pomyślimy tak żeby wszyscy byli zadowoleni....
kurde żyła mi pekła po pobieraniu...boli jak cholera ;/

Witam wieczorowo:)
Mi to nadal ciągle zimno. CZasami mam na moment taki napad duszności ale tylko na moment. BYłam dziś na zakupkach ciążowych kupiłam dwie pary spodni w H&M, ale tak szczerze mówiąc to jakością materiału i wyborem nie powalają:(
Niedługo mam w pracy bal a już w żadną sukienkę nie wchodzę i nic dziś nie znalazłam:(
Jesli chodzi o FB ja wolę tutaj, ogólnie za FB nie przepadam.

AAAA i któraś z WAs ostatnio mówiła, że podjada ciągle marchew i kalarepę i tak mi narobiła smaka, że kalarepa już wciągnięta ;)

reklama
Iwona 35- ja o tej kslarepce i marchwi pisałam bo to warzywa które mi smakują i mogę je jeść ile chcę :) choć na ten czas marchewki mam dość!
Marzy mi się czekolada :hmm:

Do góry