reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

kochane moje nq początku ciąży było mi non stop zimno, ogrzewanie na ful, ja w skarpetkach pod kocem i dalej było zimno. teraz jest mi ciągle gorąco i duszno. czy u was to tez tak wygląda?

reklama
Ja tam się nie wtrącam, dla mnie może być fb Ale ja korzystać nie będę, napisałam tam raz ale ja w za dużej ilości for biorę udział żeby sobie dokładać. Ale to już jak chcecie i uwarzacie

Błekitna których tu nie było? a czemu?
Pomyślimy tak żeby wszyscy byli zadowoleni....
kurde żyła mi pekła po pobieraniu...boli jak cholera ;/

Witam wieczorowo:)
Mi to nadal ciągle zimno. CZasami mam na moment taki napad duszności ale tylko na moment. BYłam dziś na zakupkach ciążowych kupiłam dwie pary spodni w H&M, ale tak szczerze mówiąc to jakością materiału i wyborem nie powalają:(
Niedługo mam w pracy bal a już w żadną sukienkę nie wchodzę i nic dziś nie znalazłam:(
Jesli chodzi o FB ja wolę tutaj, ogólnie za FB nie przepadam.

AAAA i któraś z WAs ostatnio mówiła, że podjada ciągle marchew i kalarepę i tak mi narobiła smaka, że kalarepa już wciągnięta ;)

reklama
Iwona 35- ja o tej kslarepce i marchwi pisałam bo to warzywa które mi smakują i mogę je jeść ile chcę :) choć na ten czas marchewki mam dość!
Marzy mi się czekolada :hmm:

Do góry