reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Margerrita witaj i spokojnej ciąży życzę. Czemu tak szybko bedziesz miała przerwana ciążę? Wyszły ci przeciwciała? Ja w przyszłym tygodniu będę robić te badania.

Doris nie wiedzialam, ze na fb byly osoby ktorych nie ma tu. Jak do tego doszlyscie?

reklama
Margerrita witaj i spokojnej ciąży życzę. Czemu tak szybko bedziesz miała przerwana ciążę? Wyszły ci przeciwciała? Ja w przyszłym tygodniu będę robić te badania.

Doris nie wiedzialam, ze na fb byly osoby ktorych nie ma tu. Jak do tego doszlyscie?
My z mężem też mamy konflikt i z tego faktu co 6 tygodni mam robione badanie coombsa. Jak dotąd, w każdej ciąży było ok. PO pierwszym porodzie dostałam tylko zastrzyk w tyłek, który bolał mnie bardziej niż szwy poporodowe

Ja dostalam strzala po poronieniu ale już po porodzie mi nie dali. Ponoć mały miał moją grupę krwi i nie było takiej potrzeby.
Też badam te przeciwciala co jakiś czas ale jeszcze nigdy nie miałam. Oby i teraz tak było. Bo jak wyjdą to co wtedy?

Jak wyjdą to lekarz musi kontrolowac czy ich przyrost nie jest za duży.
Przy pozytywnym wyniku robi się dokładniejsze badania, żeby okreslic jakiego typy sa te przeciwciala i jakie leczenie stosować.

Ostatnia edycja:
Ja tylko po pierwszym porodzie, po poronieniu i drugim porodzie już nie chociaż córka ma tak jak i starsza inną grupę krwi niz ja. nie wiem więc od czego to zależy.

Hey Producentki! Kurcze 2 dni Was czytam :laugh2: ja tez oberwalam bole migrenowe ale w piatek. Mlody chcial sie bawic a ja w dresie pod 2 koldrami zasypialam z takim bolem... Malz wpadl, szybki obiad i wygonilam. 2 h snu i spokoju :laugh2: pozniej juz bylo lepiej, rano jak reka odjal...

My zakaz seksiku, moze jutro bedzie odwolany. U mojego gina tez samolot i "lezanka". Wykonczycie mnie tym jedzeniem. W Polsce bylam w pazdzierniku i skad ja naszego paczka wytrzasne...

ZDROWKA! i witam nowe MAMUSIE :tak::-D

reklama
Do góry