reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Nie cierpię gorzkiej czekolady... ona jest kwaśna :/Jolcia_ a Ty wogole nie możesz czekolady nawet gorzkiej 70%?
Taka gorzka można 1 kostkę od czasu do czasu... Ale ja nie jem bo bardzo nie lubię.
Jolcia_
Fanka BB :)
jolcia aha to wszystko zmienia a nie ma czegoś takie jak słodycze bez cukru albo dla cukrzykow? Albo może coś sama zrób? ja jak przeszłam na bezgluten to marzyłam o ciasta tortach wiec wiem co czujesz. ....
Te słodycze dla diabetyków są słodzone innymi zastepczymi slodzikami które mimo wszystko podnoszą cukier
Mogę sernika kawałek, ale tylko ja go lubię u mnie w domku więc tylko jak do rodziców jadę to Mamcia piecze
Będę jeszcze próbować piec babeczki z amarantusa... bo podobno cukier po nich jest w normie
Generalnie tu nie chodzi tylko o słodycze... makarony, ryz, owoce, drobne kasze etc... tego nie mogę jeść... tz. Mogłabym Ale w takich ilościach ze sobie tym bym nie pojadla... 8 sztuk pene trochę mało
A z daktyle, banany i migdaly podnosza cukier? bo ja z nich czesto robie ciasta desery ale ja cukier moge tylko gluten musialam wyeliminować...mam super przepis na ciasto z buraków smakuje jak czekoladowe a z buraków i trochę kakao bezglutenowe ale nie wiem czy możesz?
ogólnie spróbuj upiec coś na bazie bananów z mąka ryżowa lub kukurydziana dla mnie cuda
ogólnie spróbuj upiec coś na bazie bananów z mąka ryżowa lub kukurydziana dla mnie cuda
no wlasnie Jolcia bo zapomnialam a wspominalas o mezu, a moze maszyna do chleba by Twoj problem rozwiazala, ja mam i sobie chwale
krolestwo za kalarepe, uwielbiam, a czekolade ani przed ciaza ani teraz nie lubie w zadnej postaci
krolestwo za kalarepe, uwielbiam, a czekolade ani przed ciaza ani teraz nie lubie w zadnej postaci
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja jak zaszłam w ciąże z moją najmłodszą podczytywałam październikówki, one rodziły a ja miałam test dodatni i też nie mogłam się doczekać. Zleciało nie wiadomo kiedy.
Teraz wydaje mi się, ze ta ciąża to wieczność, dopiero 15 tydzień się zaczął a dziewczyny mówią na poronieniach, że strasznie szybko leci czas, dopiero robiłam test a już 15 tc. czyjaś ciąża leci szybciej niż własna, przynajmniej tak się wydaje.
Co do grupy to pisałam dziś informacje, że jest sporo osób nie z BB, chciałam zrobić tam trochę porządek ale Dziewczyny się wypowiedziały, że lepiej sie tutaj pisze, bo tam nie wiadomo kto jest kto i to jest prawda wiec Venicee zamknęła grupę.
Dziewczyny ile przybrałyście już na wadze? ja już ze 3,5 kg, w poprzedniej donoszonej ciąży na tym etapie już z 8 więc chyba nie jest źle choć wtedy miałam niższą wagę startową więc wychodzi na to samo prawie
Teraz wydaje mi się, ze ta ciąża to wieczność, dopiero 15 tydzień się zaczął a dziewczyny mówią na poronieniach, że strasznie szybko leci czas, dopiero robiłam test a już 15 tc. czyjaś ciąża leci szybciej niż własna, przynajmniej tak się wydaje.
Co do grupy to pisałam dziś informacje, że jest sporo osób nie z BB, chciałam zrobić tam trochę porządek ale Dziewczyny się wypowiedziały, że lepiej sie tutaj pisze, bo tam nie wiadomo kto jest kto i to jest prawda wiec Venicee zamknęła grupę.
Dziewczyny ile przybrałyście już na wadze? ja już ze 3,5 kg, w poprzedniej donoszonej ciąży na tym etapie już z 8 więc chyba nie jest źle choć wtedy miałam niższą wagę startową więc wychodzi na to samo prawie
reklama
u mnie ok. 1,5 kg, ciesze sie bo obylo sie bez wymiotow i mdlosci, raczej jem normalnie i napadow nie mam, powoli idziemy. Z G rzygalam gdzie popadnie, mdlilo mnie i -3kg, szybko nadrobilam, bo w II trymestrze gloda dostalam tym razem moze az tyle nie przytyje...