reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja rowniez sie zastanawiam ile przytylyscie juz? Jestem w 14 tyg a przytyłam tylko 1kg.... Dodam, ze nie wymiotowałam i jem za trojga.... To nie za mało?

reklama
A z daktyle, banany i migdaly podnosza cukier? bo ja z nich czesto robie ciasta desery ale ja cukier moge tylko gluten musialam wyeliminować...mam super przepis na ciasto z buraków smakuje jak czekoladowe a z buraków i trochę kakao bezglutenowe ale nie wiem czy możesz?
ogólnie spróbuj upiec coś na bazie bananów z mąka ryżowa lub kukurydziana dla mnie cuda ;)
Banany i daktyle odpadają, mąka ryżowa i kukurydziana tez :(
Mąka żytnia i orkiszowa Ale to w określonych ilościach... nic co ma dużo węglowodanów i cukru...

no wlasnie Jolcia bo zapomnialam a wspominalas o mezu, a moze maszyna do chleba by Twoj problem rozwiazala, ja mam i sobie chwale :tak:

krolestwo za kalarepe, uwielbiam, a czekolade ani przed ciaza ani teraz nie lubie w zadnej postaci :rolleyes2:
Chleb znalazłam dobry, cukier po nim super i bardzo smaczny:)
Mam też przepis na chlebek i jak lepiej się poczuje będę piekła:)

Ja kończę 12 tydzień i mam z 1-1,5 kg na plusie.

Jolcia, szkoda, że nie można ciażami się zamienić bo ja np. w ogóle na słodkie nie mogę patrzeć więc Twoja dieta aż tak by mi nie przeszkadzała. Gorzej z ilością bo ja ostatnio duuuużo jem...

Malinka- w tej diecie sobie raczej nie pojem... no chyba że kapustą kiszoną ;) porcje są bardzo małe... Ale je się często, teraz mam 8 posiłków... kaloryczność to 1500 do 1800.

Nie ma grupy na fb? Leee szkoda. Ja lubie grupy na fb co nie oznacza ze bym się tu nie udzielala. Jakoś szybciej na fb o coś zapytać i dostać odpowiedź niż tutaj przy stosie postow. Zresztą na fb każdy jest dla mnie mniej wirtualny bo to w końcu imię i nazwisko a nie nick. No ale skoro tak zadecydowalyscie to oki. Pozostaje mi sie z tym pogodZić :)

U mnie na plusie 2 kg. Ale to i tak o 5 kg mniej niż na tym samym etapie w poprzedniej ciazy :)

reklama
Do góry