reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

wlasnie AniaFania masz racje- POZYTYWNE MYŚLENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no ale sie usmialam....to Wy mnie nakrecacie na takie smaki- zupki golabki,pierogi, miesko,ziemniaczki a na deser ciepla czekoladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z bita smietana;)

reklama
Venice-tylko sie nie przegrzewajjjjj bo to tez nie dobrze-wlasnie najwazniejsze ze zdrowe u jednych sa mneijsze maluszki u nitkorych wieksze-najwazniejsze ze na usg lekarz mierzy glowke bada serduszko kregoslup jak wszystko jest ok to spokojnie:) Sluchaj to na katar polecam wlasnie ciepla czekolade i na to troszke bitej smietany:) powinno pomoc:):*

Ruda myślę że jest dobrze :) Przy pierwszej ciąży Daniel zawsze był do przodu czasem nawet o 1,5 tygodnia, aż na końcówkę tak przyhamował że nie miał nawet trzech kilo. Przy kolejnej wizycie zobaczysz że maleństwo podwoiło swoja wielkość :)

Witam ja dzisiaj na badaniach byłam a później z Majką u psychologa chodzimy już jakiś czas i dzisiaj znowu mi cyrk odstawiła teraz się przejmuję bo pewnie ciśnienie mi się wtedy podniosło w domu jak wróciłam to mialam 142/82

ale robicie smaka ja dzisiaj jeszcze zupka jarzynowa ale jutro jedziemy na kebaba mąż wczoraj wygrał zaproszenie na dwa kebaby w radiu

Dziewczyny, nie ma się co nakrecac, że jedno dziecko mniejsze, a drugie większe... każde rośnie w swoim tempie, do hipotrofii nam daleko :)

A zamieszanie z Agnes powstało bo ona podała długość z nóżkami a nie CRL a to zwykle na tym etapie się mierzy :)

Venicee mnie cos ostatnio też łydki swedza strasznie :(
U mnie wreszcie spadł śnieg wiec musze wybrać się na spacer :D
Dziewczyny nie nakrecajcie sie jak lekarz mówi, że jest dobrze to jest dobrze :)))
Milego dzionka :)

agnesdem gratuluję udanej wizyty,))

Lila nie to jest moja 3 ciąża ale mam nadzieje ze ta będzie udana i ze wreszcie będę mama;)

Lila trzymam kciuki za maleństwo aby pięknie przez weekend urósł i miało z 50mm;) Będzie dobrze;)

reklama
Ja właśnie siedzę w pracy i musze wytrzymać dzisiaj i jutro a po weekendzie będzie juz trochę lżej dzisiaj pracuje tyło do 21 ;p ale za to jutro mam 24h w pracy ;) wiec sobota zapowiada mi się rewelacyjnie ;) u mnie dzisiaj była porostu burza śnieżna tak padało strasznie ze aż bałam się jechać autem!!!

Do góry