reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
ahahahha ale tu goraco-chwilke mnie nie bylo i juz tyle postow- i od czego zaczac;) no z tym odbijaniem to troche meczy ale cozzzz urok ciazy chyba;) Co do nie wyspania wiecie ze ja dzis tez czuje sie nie wyspana -obodzilam sie nad ranem na chwile i zasnelam ale czuje sie jakbym nie spala cala noc ehh oooo makaron z truskawkami- to truskawki mozna jescccc? :) a ja dzis mam spaghetti ale na weekend robie cielecinke- podobnooooo mega zdrowa i powinno sie ja jesc w ciazy:) ale wiecie co zjadlabym teraz taki ciemny sosik z mieskiem duszonym do tego ziemniaczki ubite i kapusta kiszona albo marchewka gotowana...mmmmmm cieplutkie i jakie dobre:)

Moj maz dzis np zobil mi biedny jedzonko do pracy ale niestety rano jak zobaczylam odrzucilo mnie nie daje rady jesc makaronu razowego i posilkow na zimno-dziwne:)

A Co Do porodu to Samoistne naderwanie Pecherza plodowego saczenie sie wod od 1-szej w nocy 4-Rano Klinika brak Skurczy brak rozwarcia oxy na mase Zero Akcji porodowej do 11:00 decyzja o Zop znieczuleniu o 14:00 decyzja o Cesarce bo obwod glowki 37,5 cm o 15:00 Probujemy normalnie o 17:12 porod Po 17 Godzinach...

Ruda@91 --ja nie słyszałam.... Podobno nie powinniśmy sobie odmawiac takich smakołyków widocznie jest cos w tych jajeczkach czego teraz brakuje Twojemu maluszkowi :)

Ja tez....

Właśnie ja też nadal mam takie bóle jak na okres...
Ale nadal borykam się z zaparciami.
Ale już nie 3 tygodniowe a 3-4 dniowe.

Też masz dziś wizytę.
A ja miałam mieć dziś wynik z toxoplazmozy i może być tak że go nie bedzie:(
A wizyta o 18....
Denerwuje się. ..

Witaj....

JULITA1212 a czemu mozesz nie miec wyniku? Ja mam wizyte na 19.00 a tu jeszcze tyle czasuuuuuuuuuuuuu :(najchetniej bym teraz juz poszla ja chodze tak co 4 tygodnie do gin :)

reklama
Jajko na miękko -nie bo sallmonella juz doczytalarm na necie, ale jakbyś miala dostep do swiezych wiejskich...to dlaczego nie.... A i podobno sal.jest na skorupkach i pod wpływem wrzącej wody i tak giną....

Nie powinniśmy popadać w paranoje... Surowe ryby, mięso surowe to rozumiem też bym się bała, ale jajko na miękko że świeża buleczka... Też ochoty nabralam....Mmm...

Ostatnia edycja:
Do góry