reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Venicee mi od kilku dni tez się wydaje ze dzidzie czuję

Super!! :-)

Kitty - mnie też tak pobolewa podbrzusze....właśnie jakby na okres. Dziwne.....a niby powinno już przejść. Ale wszedzie czytam, że póki nie ma skurczy i plamień, to nie należy się tym marwić. Macica ma teraz sporo pracy :-)
No i przy kichaniu to czasami jak mnie pociągnie to szok....

reklama
Witam ciepło wszystkie kobietki :-* Gratulacje dla każdej z Was
smilie3.gif

Ja jestem w 14 tyg. Jest to moja druga ciąża, lecz przechodzę ja zupełnie inaczej niż poprzednia.....
Termin -10 lipiec...
Fajnie ze dość sporo tutaj piszecie, mam nadzieję że będę za Wami nadazac ;)

3majcie się cieplutko!!

Ale ja to tylko mam jak kicham....A że dzidzia na początku tyg. była wielkości dziecka z 15tc...więc kto wie.
Fazerka mnie też rozbiera coś ...kicham co chwilę ...kataru mam juz dosyć,tyle że gardło przeszło po płukaniu solą ....
hej Nikusiek !

Agnesdem, Venicee - :*

Taka pogoda musimy sie wzmacniac herbatka z cytrynka :) mnie tez od kilku dni męczył katar, kichanie i gardziolko, maz kupił nam *spam* w syropie dla ciezarowek :) i jest troszkę lepiej.

Martwi mnie jedna rzecz od wczoraj pobolewa mnie chyba jajnik, tak jakby ciągnął...nie przypominam sobie takiego uczucia w poprzedniej ciazy..

tak ketony mialam wlasnie i bylo napisane liczne bakterie- gin nie moj powiedzial zebym si enie martwila bo to czeste u kobiet chyba ze zle sie czuje...to co innego ale czuje sie ogolnie dobrze.no wlasnie teraz jem jogurt z platkami owsianymi i zurawina:)

To normalne, można jeść w nocy i one nie będa występować :) ja muszę jesć około 2 w nocy :) bo ta moja cukrzycowa dieta jest niewystarczająca i też mam ketony w moczu, ale w śladowych ilościach nie są groźne :)

Jaka ja jestem głodna!!!!!!!!!!!!! a tu następny posiłek dopiero o 13!!! aaaa.... przed chwilą zjadłam porcję 3 śniadania ale to było tak mało, że nawet nie poczułam, że coś zjadłam :(

Venice, jak ja kichne jedyne co czuje to okropny ból jajników... :p

Ja tez....
Super!! :-)

Kitty - mnie też tak pobolewa podbrzusze....właśnie jakby na okres. Dziwne.....a niby powinno już przejść. Ale wszedzie czytam, że póki nie ma skurczy i plamień, to nie należy się tym marwić. Macica ma teraz sporo pracy :-)
No i przy kichaniu to czasami jak mnie pociągnie to szok....
Właśnie ja też nadal mam takie bóle jak na okres...
Ale nadal borykam się z zaparciami.
Ale już nie 3 tygodniowe a 3-4 dniowe.

dzis mi mija 11 tydzien:)wiec na ruchy za wczesnie ;) podbrzusze mi sie lekko zaokragla:) jejkuu a do 19.00 jeszcze tyle czasuuuuuu

Też masz dziś wizytę.
A ja miałam mieć dziś wynik z toxoplazmozy i może być tak że go nie bedzie:(
A wizyta o 18....
Denerwuje się. ..
Witam ciepło wszystkie kobietki :-* Gratulacje dla każdej z Was
smilie3.gif

Ja jestem w 14 tyg. Jest to moja druga ciąża, lecz przechodzę ja zupełnie inaczej niż poprzednia.....
Termin -10 lipiec...
Fajnie ze dość sporo tutaj piszecie, mam nadzieję że będę za Wami nadazac ;)

3majcie się cieplutko!!
Witaj....

reklama
Dziewczyny, z tego co pamietam, to gin w poprzedniej ciąży mi mówił, że jak boli brzuch jak na @ to znaczy, że macica się rozciąga...

Zazdroszczę, że Wy tak zapamietujecie, co komu odpisać... ja muszę od razu pod postem bo jak nie to potem wylatuje mi z głowy, co komu chciałam powiedzieć... I wychodzi na to, ze niektóre pomijam...

Do góry