reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Bo jak dzwoniłam we wtorek to powiedziała ze będę mieć wynik tego samego dnia po 16.30 a dziś powiedziała że jak wynik wyjdzie pozytywny to druga część badania zrobią jutro i wynik jutro.JULITA1212 a czemu mozesz nie miec wyniku? Ja mam wizyte na 19.00 a tu jeszcze tyle czasuuuuuuuuuuuuu najchetniej bym teraz juz poszla ja chodze tak co 4 tygodnie do gin
A czemu nie można truskawek w ciazy??
Można jak najbardziej.
Cieszę się bo zalape się na sezonowe truskawki bo z córcia niestety urodziła się w kwietniu więc nie pojadlam....
mamawiki32
Fanka BB :)
Nic surowego nam nie wolno
Ja już po wizycie, doczekałam się. Idę opisać resztę do odpowiedniego wątku.
Ja już po wizycie, doczekałam się. Idę opisać resztę do odpowiedniego wątku.
mamawiki32
Wszystko ok. Mój czekał w samochodzie z córką bo od razu ruszyliśmy do Zakopanego. Zabiorę go na następne jak będzie większe prawdopodobieństwo poznania płci.
biapl
Ja bylam z Moin w 7t
_Ewelinka_
Umówiłem się do giną na 15 stycznia...czyli jeszcze tylko tydzień.
Ja bym mogła jeść codziennie łososia mmm ostatnio chodzi za mna taki z sosem smietanowo-koperkowym :-) jutro piątek to chyba zrobię.
Ostatnio mąż kupil świeże truskawki i jadlam chyba wolno...
Ja bym mogła jeść codziennie łososia mmm ostatnio chodzi za mna taki z sosem smietanowo-koperkowym :-) jutro piątek to chyba zrobię.
Ostatnio mąż kupil świeże truskawki i jadlam chyba wolno...
nikusia bo w sumie tak mi wyznacza gin terminy zebym kontrolowala wszystko na bierzaco...a ja oczywiscie bardzo chetnie o widze wtedy jak malentwo sie rozwija
Kochana pytałam o jaja hehe ale spoko ;D już chyba wiem jak sie cytuje, więc będzie łatwiej mi się dogadać
reklama
_Ewelinka_
Lila tak w ogóle to 100 lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!