reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
ahahahha ale tu goraco-chwilke mnie nie bylo i juz tyle postow- i od czego zaczac;) no z tym odbijaniem to troche meczy ale cozzzz urok ciazy chyba;) Co do nie wyspania wiecie ze ja dzis tez czuje sie nie wyspana -obodzilam sie nad ranem na chwile i zasnelam ale czuje sie jakbym nie spala cala noc ehh oooo makaron z truskawkami- to truskawki mozna jescccc? :) a ja dzis mam spaghetti ale na weekend robie cielecinke- podobnooooo mega zdrowa i powinno sie ja jesc w ciazy:) ale wiecie co zjadlabym teraz taki ciemny sosik z mieskiem duszonym do tego ziemniaczki ubite i kapusta kiszona albo marchewka gotowana...mmmmmm cieplutkie i jakie dobre:)

Moj maz dzis np zobil mi biedny jedzonko do pracy ale niestety rano jak zobaczylam odrzucilo mnie nie daje rady jesc makaronu razowego i posilkow na zimno-dziwne:)

A Co Do porodu to Samoistne naderwanie Pecherza plodowego saczenie sie wod od 1-szej w nocy 4-Rano Klinika brak Skurczy brak rozwarcia oxy na mase Zero Akcji porodowej do 11:00 decyzja o Zop znieczuleniu o 14:00 decyzja o Cesarce bo obwod glowki 37,5 cm o 15:00 Probujemy normalnie o 17:12 porod Po 17 Godzinach...

Ruda@91 --ja nie słyszałam.... Podobno nie powinniśmy sobie odmawiac takich smakołyków widocznie jest cos w tych jajeczkach czego teraz brakuje Twojemu maluszkowi :)

Ja tez....

Właśnie ja też nadal mam takie bóle jak na okres...
Ale nadal borykam się z zaparciami.
Ale już nie 3 tygodniowe a 3-4 dniowe.

Też masz dziś wizytę.
A ja miałam mieć dziś wynik z toxoplazmozy i może być tak że go nie bedzie:(
A wizyta o 18....
Denerwuje się. ..

Witaj....

JULITA1212 a czemu mozesz nie miec wyniku? Ja mam wizyte na 19.00 a tu jeszcze tyle czasuuuuuuuuuuuuu :(najchetniej bym teraz juz poszla ja chodze tak co 4 tygodnie do gin :)

reklama
Jajko na miękko -nie bo sallmonella juz doczytalarm na necie, ale jakbyś miala dostep do swiezych wiejskich...to dlaczego nie.... A i podobno sal.jest na skorupkach i pod wpływem wrzącej wody i tak giną....

Nie powinniśmy popadać w paranoje... Surowe ryby, mięso surowe to rozumiem też bym się bała, ale jajko na miękko że świeża buleczka... Też ochoty nabralam....Mmm...

Ostatnia edycja:
Do góry