reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
ahahah ojejjj to mi sie cos pomylilo:) wiesz co jaj na miekko nie powinno sie jesc..ja przynajmniej nie jem moje kolezanki ktore sa w ciazy tez nie jedza..O truskawki pytalam bo w sumie jedni mowia ze na poczatku ciazy nie powinno sie jesc inni mowia ze mozna...a co do BADAN Z MEZEM- no ale jak sie ma badanie ginekologiczne to tez moze z Wami wejsc? Ja do tej pory do gabinetu wchodzilam sama a maz czeka:)ale wiecie co dzis zapytam....

Umówiłem się do giną na 15 stycznia...czyli jeszcze tylko tydzień.
Ja bym mogła jeść codziennie łososia mmm ostatnio chodzi za mna taki z sosem smietanowo-koperkowym :-) jutro piątek to chyba zrobię.

Ostatnio mąż kupil świeże truskawki i jadlam:cool: chyba wolno...

oooo co do LOSOSIA TO JAKIEGO LOSOSIA JECIE? bo mi znajoma mowila zeby absolutnie NORWESKIEGO NIE JESC.

udało się stworzyć suwaczek:)
f2w3yx8d1pgft0pb.png

reklama
no wiesz Kazdy postepuje w ciazy jak chce..ja wole nie ryzykowac tez uwielbiam wiele rzeczy ale skoro wszedzie pisza zeby czegos nie jesc to nie jem:) Dzis sie mecze ze zgaga i od jutra np wprowadzam zmiany- jeszcze wiecej wody, nie pije kawy.

Do góry