Matko dopiero ogarnęłam wszytko i siadłam na tyłku ehh Dobrze że nie ma Artura to mam jeszcze chwile
Nie wiem czy będzie śnieg więc skorzystał z okazji i wybył na narty.
Dostałam paczkę ciuchów ciążowych od koleżanki i cały wczorajszy wieczór ganiałam i przymierzałam. Taka mała rzecz a cieszy
Malinka to jeszcze tylko 10 dni zleci jeszcze środa wolne, potem weekend i ani się obejrzysz jak no kozetce wylądujesz a na ekranie zobaczysz maleństwo.
Marta w H&M była ostatnio chyba przecena ciążowych rzeczy kupiłam spodnie ciążowe za 40zł z przeceny. i tonikę za 12zł
Dostałam jeszcze dwie pary od koleżanki i jestem ubrana do końca ciąży
Julka Kochana musisz coś jeść wiem że nie ma ochoty i trzeba się zmuszać ale dbaj o siebie. Jak zacznie Ci brakować witamin to będziesz się martwić jeszcze bardziej bo organizm da temu oznaki. Jedna łyżka za każdą dziewczynę z forum
"Uściski" może dodają siły.
Agunia Gratuluje drugiego chłopaczka, Z pokojami to i racja dwóch chłopaków jakoś się dogada ale dziewczynka nie nie ma opcji
Ile czekałaś na wynik tego testu PAPP-A? Co do mojej intuicji ta ta głupia kretynka dalej ma obiekcje i mówi że przecież ona myśli inaczej hehehe Ale 26.01 idę na kolejną wizytę więc będę mieć pewność.
Bardzo się cieszę i już zapadła decyzja że jak będzie chłopak to będzie Dariusz Franciszek. Franio po moim kochanym tacie i dziadku.
Lazys witaj
Kolejny chłopaczek Gratuluję Weź weź swojego na USG
będzie zachwycony.
Kamejka mąż jest przy każdej wizycie i przy każdym USG. Albo zamienia się zmianami albo raz wziął po porostu wolne, Bo on tez chce zobaczyć Pampuszka jak na niego mówi
Na pewno będzie dobrze a dla męża niesamowite przeżycie
Maryka super wieści to faktycznie nosisz w sobie uparciuszka słyszałam że takie akcje to tylko przy ciąży bliźniaczej
a tu ci masz nie chce się pokazać i figa z makiem
aob zdrówka dla małego, jest coraz starszy is silniejszy będzie dobrze.