reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

MalinowaMarta ja juz od dwoch tygodni w leginasach i rajstopach ciążowych smigam, musze powoli o jakis spodniach pomyslec
Julka dbaj o siebie i zdrówka
Agunia gratulacje wyniku testu :)
Lazysundayldz witamy i gratulacje chlopca
U mnie tez nie było pewnosci jeszcze, kolejna wizyte mam dopiero w 18 tyg wiec mam nadzieje ze wtedy juz sie dowiem:D

reklama
Julka89.89 uff najważniejsze, że temperatura spadła. A te nauki macie z noclegiem?

agnesdem nie martw się, zatrucie raczej nie powinno zaszkodzić maluszkowi :) Brzuszek może się jeszcze nie pokazywać także spokojnie ;)

AniaFania super że badanie poszło pomyślnie :) No i masz prawdopodobieństwo płci! Ciekawe czy się ostatecznie potwierdzi :)

lazysundayldz witaj, widzę że Ty też z Łodzi :) Kolejna która zna płeć, super :)

Ja mam USG w sobotę, bardzo się cieszę i nie mogę się doczekać, wierzę w to że będzie wszystko ok! Planuję wziąć ze sobą męża - liczę na to że będzie robione przez brzuch, w końcu to będzie już 13 t 5 d :)
A wy brałyście/zamierzacie wziąć tatuśków na to USG genetyczne?

Ania gratuluje super wiesci!
Olciak Kitty u mnie tez 7.0.2016!

Ja dzis po prenatalnych i uwaga uwaga WSZYSTKO DOBRZE :laugh2::tak: tak sie balam, jaka ulga, ale jakie jaja babka nie umiala zmierzyc bo dzidek mial zla pozycje 2h u niej bylam z mezem (wyszedl z pracy na lunch ale juz sensu nie bylo wracac bo tyle nam zeszlo), ja i inne pechowe laski spacerowalysmy, skakalysmy, sklony, jadlam i pilam i za 3. podejsciem dopiero udalo sie zmierzyc :biggrin2: co za uparciuch mnie zamieszkuje, kolejny do kolekcji... nie zdecydowalam sie na pobranie krwi, usg wyszlo pieknie wiec odpuscilam...

Zycze Wam udanych wizyt, no i sio te wstretne dolegliwosci I trymestru :yes:

Mój niestety na żadnym USG jeszcze nie był bo pracuje w innym mieście i nigdy nie może zdąrzyć... Ale następne USG mam w 20 tygodniu i wtedy już bierze wolne w pracy bo strasznie chce zobaczyć małego "na żywo" a nie tylko na zdjęciach ;)
Jutro zamierzam się wybrać na małe zakupy ciążowe- już nie mogę sie doczekać :D
Jeszcze raz witam, fajnie że u was na forum tak optymistycznie i aktywnie :))

Witam dziewczyny ją tak szybko tylko wpadłam napisać że byłam odebrać dziś wynik histopatologiczny i byłam u gin no i wyszło że mam przewlekłe zapalenie jamy macicy więc na kolejną szansę muszę trochę poczekać.. Aż całkiem się wylecze bo to mogło być przyczyną poronienia.. Do tego mój masz wstydził mi się powiedzieć ale zarazil się ode mnie ta bakteria i jeszcze on musi to ogarnąć no a wiecie do lekarza też wstydzi się iść.. Czyli trochę poczekam.. Do tego młody ma zapalenie oskrzeli znów, a ja zostałam z nim sama.. Modle się tylko żeby obeszło się bez szpitala bo do tej pory tak zawsze się to kończyło...

Źródła Wam życzę :* i Waszym pociechom tym małym ale tym większym też :*

Matko dopiero ogarnęłam wszytko i siadłam na tyłku ehh Dobrze że nie ma Artura to mam jeszcze chwile :) Nie wiem czy będzie śnieg więc skorzystał z okazji i wybył na narty.
Dostałam paczkę ciuchów ciążowych od koleżanki i cały wczorajszy wieczór ganiałam i przymierzałam. Taka mała rzecz a cieszy

Malinka to jeszcze tylko 10 dni zleci jeszcze środa wolne, potem weekend i ani się obejrzysz jak no kozetce wylądujesz a na ekranie zobaczysz maleństwo.

Marta w H&M była ostatnio chyba przecena ciążowych rzeczy kupiłam spodnie ciążowe za 40zł z przeceny. i tonikę za 12zł :) Dostałam jeszcze dwie pary od koleżanki i jestem ubrana do końca ciąży :)

Julka Kochana musisz coś jeść wiem że nie ma ochoty i trzeba się zmuszać ale dbaj o siebie. Jak zacznie Ci brakować witamin to będziesz się martwić jeszcze bardziej bo organizm da temu oznaki. Jedna łyżka za każdą dziewczynę z forum :) "Uściski" może dodają siły.

Agunia Gratuluje drugiego chłopaczka, Z pokojami to i racja dwóch chłopaków jakoś się dogada ale dziewczynka nie nie ma opcji :) Ile czekałaś na wynik tego testu PAPP-A? Co do mojej intuicji ta ta głupia kretynka dalej ma obiekcje i mówi że przecież ona myśli inaczej hehehe Ale 26.01 idę na kolejną wizytę więc będę mieć pewność.
Bardzo się cieszę i już zapadła decyzja że jak będzie chłopak to będzie Dariusz Franciszek. Franio po moim kochanym tacie i dziadku.

Lazys
witaj :) Kolejny chłopaczek Gratuluję Weź weź swojego na USG :) będzie zachwycony.

Kamejka
mąż jest przy każdej wizycie i przy każdym USG. Albo zamienia się zmianami albo raz wziął po porostu wolne, Bo on tez chce zobaczyć Pampuszka jak na niego mówi :) Na pewno będzie dobrze a dla męża niesamowite przeżycie :)

Maryka super wieści to faktycznie nosisz w sobie uparciuszka słyszałam że takie akcje to tylko przy ciąży bliźniaczej :) a tu ci masz nie chce się pokazać i figa z makiem :)

aob zdrówka dla małego, jest coraz starszy is silniejszy będzie dobrze.

Aob wyleczysz i urodzisz śliczna dzidzie :)

co do badań to ja zabrałam męża i córę specjalnie się pytałam czy będzie przez brzuch

reklama
dzięki dziewczyny. uwierzcie ze się zmuszam do jedzenia i robie to dla malenstwa. na co macie smaki? może mnie zainspirujecie?

Do góry