reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kochane udanego skoku do Nowego Roku, zycze Wam spokoju, beztroski az do pomyslnego rozwiazania, dumy i lez szczescia w lipcu ewentualnie poczatkiem sierpnia no i zdrowka dla Was i rodzinki...

blekitna mysle o Was! &

reklama
Witajcie w Nowym Roku :)

Jak sapomoczucie po sylwestrowej nocy?

U mnie bez zmian, do tego dziś ketony w moczu :( wczoraj cukier szalał ale też stresowalam się bo dużo wymiotowalam :(

Czesc dziewczyny. Ja fatalnie zaczynam nowy rok...obudziłam się cała obolala. Boli mnie brzuch, gardło, cycki, mam zatkany nos i o zgrozo ZIELONY śluz :( nigdy takiego nie miałam :/
Mąż i córka jeszcze śpią!

Hej dziewczyny w Nowym Roku! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, zdrówka, lekkiej ciąży i porodu oraz zdrowych bobasów.
Przykro mi, że niektóre z Was zaczynają rok chorowicie. Szybko wracajcie do zdrowia.
Jolcia, Tobie w szczególności współczuję. Trzymaj się, nawet nie wyobrażam sobie jak źle musisz się czuć :(
My byliśmy u znajomych, posiedzieliśmy do 3.30. Powiedzieliśmy o ciąży i wszyscy się cieszyli i gratulowali (w sumie sami zauważyli). :)

witam
Błękitna kochana jejuu martwię się co u Ciebie !
u nas....wirus rzygowy ;/ mąż ,bliźniaki...mnie żołądek boli .....no po prostu super :growl:spałam jakieś 2-3h ;/
wszystkim zdrowia !!!!!!!!!

reklama
Do góry