reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Witajcie w Nowym Roku
Jak sapomoczucie po sylwestrowej nocy?
U mnie bez zmian, do tego dziś ketony w moczu wczoraj cukier szalał ale też stresowalam się bo dużo wymiotowalam
Jak sapomoczucie po sylwestrowej nocy?
U mnie bez zmian, do tego dziś ketony w moczu wczoraj cukier szalał ale też stresowalam się bo dużo wymiotowalam
Kamcia2810
Czesc dziewczyny. Ja fatalnie zaczynam nowy rok...obudziłam się cała obolala. Boli mnie brzuch, gardło, cycki, mam zatkany nos i o zgrozo ZIELONY śluz nigdy takiego nie miałam :/
Mąż i córka jeszcze śpią!
Mąż i córka jeszcze śpią!
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja tez chora....
Jolcia_
Zdrówka dziewczyny!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
zdrówka ja nie doczekałam 12... wszystkiego dobrego dziewczyny
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Hej dziewczyny w Nowym Roku! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, zdrówka, lekkiej ciąży i porodu oraz zdrowych bobasów.
Przykro mi, że niektóre z Was zaczynają rok chorowicie. Szybko wracajcie do zdrowia.
Jolcia, Tobie w szczególności współczuję. Trzymaj się, nawet nie wyobrażam sobie jak źle musisz się czuć
My byliśmy u znajomych, posiedzieliśmy do 3.30. Powiedzieliśmy o ciąży i wszyscy się cieszyli i gratulowali (w sumie sami zauważyli).
Przykro mi, że niektóre z Was zaczynają rok chorowicie. Szybko wracajcie do zdrowia.
Jolcia, Tobie w szczególności współczuję. Trzymaj się, nawet nie wyobrażam sobie jak źle musisz się czuć
My byliśmy u znajomych, posiedzieliśmy do 3.30. Powiedzieliśmy o ciąży i wszyscy się cieszyli i gratulowali (w sumie sami zauważyli).
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
I ja się witam noworocznie!
Wszystkim Życzę wspaniałych, niezapomnianych spotkań z Naszymi Fasolkami w lipcu 2016 roku
Wszystkim Życzę wspaniałych, niezapomnianych spotkań z Naszymi Fasolkami w lipcu 2016 roku
reklama
MalinowaMarta
Halo! Co u Ciebie? Martwimy się... Daj znać koniecznie!Hej!
ja jadę właśnie na awaryjna wizytę ginekologiczna.. trzymajcie kciuki.