reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam się sylwestrowo!

U nas lekko czerwone gardło i mały suchy kaszel, na szczęście nic poza tym. śmiejemy się z mężem, że nie dość głośno mówiliśmy młodemu, że nigdzie nie idziemy :)

reklama
Błekitna napisz co się dzieje ...jejuu nie matrw nas tutaj ! Bedzie dobrze !
nie mam sił...niby 3 rzeczy do zrobienia...a ja już padam.....

Kochane WSZYSTKIE zyczę nam TU WSZYSTKIM by rok 2016 był wspaniały niosący same dobre wieści -nasze maleństwa by zdrowo i bezproblemowo się urodziły !!!! Nam dużo zdrowia cierpliwosci spokoju oraz uśmiechu :D oraz by wątek lipcówek nie skończył sie na porodach... :D

dziewczynki moje kochane ja też wam życzę wszystkiego co najlepsze bo każda z nas zasługuje na to. dużo uśmiechu, bezbolessnych porodów :-D i ślicznych zdrowych bobaskow! a ja jutro zaczynam 12 tydzień :) :)

Ewelinka, nie ma szans na siusiaka, mój gin to najlepszy specjalista w mieście z najlepszym usg. On nie mówi, jak nie ma 100% pewności, także ja już wiem, że mieszka u mnie Mała Księżniczka

Dziewczyny Kochane!
Życzę Wam udanej zabawy Sylwestrowej ale najbardziej życzę Wam i sobie cudownych spotkań z naszymi Fasolkami w lipcu 2016 roku

h2.jpg

Załączniki

• h2.jpg
    h2.jpg
    406,2 KB · Wyświetleń: 357
Ewelinka - dziękuję :) 3-4kg :zawstydzona/y: Uważam, że to trochę przez te moje ciągłe diety, u mnie w rodzinie jest tendencja do tycia i dlatego ja wiecznie liczyłam kalorie i pilnowałam jedzenie ok 1500 kcal, a teraz zaczęłam normalnie i dlatego taki skok, a jeszcze po wakacjach z grillami, jak będzie watek z buźkami to Wam siebie pokażę ;-) ;)Ja mam 178 więc tragicznie nie jest, ale było jak dla mnie idealnie jak ważyłam 72. I do tego będę dążyć po porodzie.

Dziękuję za życzenia i również życzę Wam:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, SPEŁNIENIA NASZYCH MARZEŃ, ZDROWIA NASZEGO I NASZYCH MALUSZKÓW, TYCH POZA BRZUCHEM JAK I W BRZUCHU!! BY PORODY PRZEBIEGAŁY BEZPROBLEMOWO I RODZIŁY SIĘ ZDROWE, WYMARZONE DZIECI!!!!!!
Tego sobie i Wam życzę Kochane!

Doris czasem niespodzianki przebijają najlepsze sprzęty i najlepszych specjalistów także wiesz:-D ale jeżeli chcesz dziewczynkę i juz się nastawilas na nią to jej ci życzę ;) ale przedewszystkim życzę zdrowych dzieciątek ;)

Wpadłam dziewczynki na chwilkę złożyć Wam życzenia. My dziś sylwester z nocnym kinem. 2 polskie filmy z przerwą na poczęstunek, a później szampan ( dla tych co mogą;) ). Tak trochę nietypowo ale nie mieliśmy ochoty ani na nic hucznego ani na siedzenie w domu.

To życzę Wam w przyszłym roku tylko spokojnych chwil, odganiania niepotrzebnych złych myśli, spełnienia przeczuć ciążowych i zdrówka dla Was i Fasolek :*

reklama
Między jednym rzygiem, a drugim....
Chcę Wam życzyć pięknego Nowego Roku, lekkiej ciazy, szybkiego porodu i zdrowych dzidziusiow :) i dla Waszych Rodzin również wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)

Do góry