reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam się sylwestrowo!

U nas lekko czerwone gardło i mały suchy kaszel, na szczęście nic poza tym. śmiejemy się z mężem, że nie dość głośno mówiliśmy młodemu, że nigdzie nie idziemy :)

reklama
Błekitna napisz co się dzieje ...jejuu nie matrw nas tutaj ! Bedzie dobrze !
nie mam sił...niby 3 rzeczy do zrobienia...a ja już padam.....

Kochane WSZYSTKIE zyczę nam TU WSZYSTKIM by rok 2016 był wspaniały niosący same dobre wieści -nasze maleństwa by zdrowo i bezproblemowo się urodziły !!!! Nam dużo zdrowia cierpliwosci spokoju oraz uśmiechu :D oraz by wątek lipcówek nie skończył sie na porodach... :D

dziewczynki moje kochane ja też wam życzę wszystkiego co najlepsze bo każda z nas zasługuje na to. dużo uśmiechu, bezbolessnych porodów :-D i ślicznych zdrowych bobaskow! a ja jutro zaczynam 12 tydzień :) :)

Ewelinka, nie ma szans na siusiaka, mój gin to najlepszy specjalista w mieście z najlepszym usg. On nie mówi, jak nie ma 100% pewności, także ja już wiem, że mieszka u mnie Mała Księżniczka

Dziewczyny Kochane!
Życzę Wam udanej zabawy Sylwestrowej ale najbardziej życzę Wam i sobie cudownych spotkań z naszymi Fasolkami w lipcu 2016 roku

h2.jpg

Załączniki

• h2.jpg
    h2.jpg
    406,2 KB · Wyświetleń: 355
Ewelinka - dziękuję :) 3-4kg :zawstydzona/y: Uważam, że to trochę przez te moje ciągłe diety, u mnie w rodzinie jest tendencja do tycia i dlatego ja wiecznie liczyłam kalorie i pilnowałam jedzenie ok 1500 kcal, a teraz zaczęłam normalnie i dlatego taki skok, a jeszcze po wakacjach z grillami, jak będzie watek z buźkami to Wam siebie pokażę ;-) ;)Ja mam 178 więc tragicznie nie jest, ale było jak dla mnie idealnie jak ważyłam 72. I do tego będę dążyć po porodzie.

Dziękuję za życzenia i również życzę Wam:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, SPEŁNIENIA NASZYCH MARZEŃ, ZDROWIA NASZEGO I NASZYCH MALUSZKÓW, TYCH POZA BRZUCHEM JAK I W BRZUCHU!! BY PORODY PRZEBIEGAŁY BEZPROBLEMOWO I RODZIŁY SIĘ ZDROWE, WYMARZONE DZIECI!!!!!!
Tego sobie i Wam życzę Kochane!

Doris czasem niespodzianki przebijają najlepsze sprzęty i najlepszych specjalistów także wiesz:-D ale jeżeli chcesz dziewczynkę i juz się nastawilas na nią to jej ci życzę ;) ale przedewszystkim życzę zdrowych dzieciątek ;)

Wpadłam dziewczynki na chwilkę złożyć Wam życzenia. My dziś sylwester z nocnym kinem. 2 polskie filmy z przerwą na poczęstunek, a później szampan ( dla tych co mogą;) ). Tak trochę nietypowo ale nie mieliśmy ochoty ani na nic hucznego ani na siedzenie w domu.

To życzę Wam w przyszłym roku tylko spokojnych chwil, odganiania niepotrzebnych złych myśli, spełnienia przeczuć ciążowych i zdrówka dla Was i Fasolek :*

reklama
Między jednym rzygiem, a drugim....
Chcę Wam życzyć pięknego Nowego Roku, lekkiej ciazy, szybkiego porodu i zdrowych dzidziusiow :) i dla Waszych Rodzin również wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)

Do góry