reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam się Dziewczyny Sylwestrowo.
Ja dziś znów nie mam mocy i sił na nic, najchetniej to bym poszła spać, a muszę coś przygotować na wieczór

Hope, tak ...cała trójka wie i wszyscy szczęśliwi. Co prawda syn chciałby brata a nie kolejną siostrę no ale będzie musiał się z tym pogodzić :-)
A u Ciebie już 15 tc się zaczął. Fajnie, że te nasze suwaczki tak mkną do przodu, oby do lipca/końca czerwca :-)

Błękitna, cos się stało?

reklama
Witajcie, jestem tu po raz pierwszy (przy okazji drugiej ciazy). Jestem w 11 tyg, wczoraj mialam wizytę, na której moj lekarz mnie zaskoczyl... Podal płeć, choc zaznaczyl, ze to dosc wczesnie, wiec na pewno trzeba bedzie sie jeszcze upewnic. Na zdjeciu USG wyraznie widac "cos" miedzy nogami... Zastanawiam się, czy "coś" to zawsze jądra, czy mogą to być też wargi sromowe? Miała któraś z Was w poprzednich ciążach podobne doświadczenie?

Trzymamy mocno kciuki Błękitna

Gagucha nie pomogę niestety, ja w ciążach z dziewczynkami dowiadywałam się o płci sporo później dopiero na usg połówkowym .

Błękitna_Orchidea trzymam kciuki. Co się wydarzyło?

gagucha85 witaj :) raczej się jeszcze nie przywiązuj do płci bo na tak wczesnym etapie to jeszcze nie widać dobrze i jeszcze może się wykształcić jedno albo drugie :p

Widzicie dziewczyny żyłki na piersiach lub brzuchu? Mi się na brzuchu zrobiły z 2 tygodnie temu dwie takie grubachne żyły, jedna po prawej stronie brzucha a druga po lewej. Mąż zauważył i mnie tym dobił bo nie wygląda to jakoś pięknie :D Na piersiach nie widzę zmian, mam widoczne żyły ale miałam tak zawsze, więc to nie z powodu ciąży.

Witam dziewczyny sylwestrowo :-)
Błękitna, co się dzieje? Oby tylko trochę nerwów..
Kamejka mi się żyły pokazały na piersiach jak karmiłam. Teraz nic nie ma..
Gagucha, wargi sromowe chyba raczej tak bardzo nie wystają.

Witajcie!

Błękitna, awaryjną?? Dlaczego???? Zaciskam kciuki!!

Co do płci to ja mam dwie siostry i wszystkie 3 mamy chłopców :):) Ja zawsze marzyłam o córeczce, ale co będzie to będzie, byleby zdrowe. Tak sobie myślę, że chłopca to chyba by mi łatwiej było mieć. Ale czuję, że dziewczynka, no właśnie, tylko czy czuję czy chciałabym??? :-D

Iwonaimaja, także widzisz, u Was babiniec, a u nas, każda ma synów, to dopiero pomieszanie :laugh2:

Ewelinko, super, że waga stoi. Nie to co u mnie :/
Kamejka - u mnie chyba takich żyłek nie ma, hmm, nie przyjrzałam się :)
Madziolina, zdrówka i baw się dobrze! I żeby po powrocie Ciebie więcej tutaj było :tak:
Malinka, zdrówka dla Synka!
Gagucha - witaj! Mi dwa razy gin powiedział w 12 tygodniu, ze chłopiec i dwa razy się spełniło, choć za drugim przy kolejnych usg czasami wspominał, że może dziewczynka, a jednak chłopiec.

Ja podobnie jak Doris, sił na nic nie mam. Normalnie, jak nie ja. Już mnie nie muli, ale nic mi się dosłownie nie chce, nie mogę stać nawet dłużej, bo mi słabo, a wyniki dobre. Ale może to i dobrze, zawsze to jakiś objaw...

reklama
lila życzę Ci bardzo dziewczynki! :-) a to ile kg juz przybralas?
doris może na kolejnym usg wyskoczy siusiak. ....kto wie.
kitty89 ja też mam 2kg na minusie.

Na 20 idziemy do znajomych a ja dopiero teraz przypomniałam sobie ze ciasto miałam zrobić. W 4h jakoś ogarnę temat :-)
Mam nadzieje, ze moja córcia dotrwa do 24 i zobaczy piękne kolorowe niebo.

Do góry