reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które miały nacięcie krocza... boli was blizna? Mnie boli coraz bardziej. Chyba ginekolog będzie musiał zrobić mi dodatkowo przegląd :/
Ja mialam nacinane i to głęboko i sporo ale nic nie czuje.
Błękitna super ze wszystko ok, cieszę się.
My też z dwiema ciezarowkami wczoraj przy piccolo a faceci sobie pobili eh...
Ja nadal chora ale jakoś daje radę

reklama
Kto by pomyślał,ze po picollo mnie tak głowa bedzie szos bolała jak bym Piła cała noc je he he. Dziewczyny życzę zdrówka na Nowy Rok i mało stresu [emoji4]

Błękitna uff super ! stracha miałaś napewno sporego...też się boję co u mnie w tym temacie będzie..bo po 2 cc???
Jolcia współczuję ci bardzo że tyle u ciebie wiszenia nad wc....długo cię trzyma....
Kamcia hehe mówisz że telepatia działa:p u mnie nikt się nie domyśli...chyba jak brzuch do przodu pójdzie...
Iwona czyli warto było mówisz ? mnie to wołami z domu nie wyciągną...starość nie radość w tym roku 37:szok:
Dziewczyny co cicho siedzą -NO CO U WAS?
....ja tam czekam Fazerka na temat nasz buźkowy :p noi ten gdzie fajne ciuszki (moda ciążowa?) ciązowe można zakupić...

W ciąży z Ami do 17tc wymioty :/ a później w ostatnim miesiącu znów :/

Hej hej życzę wszystkiego dobrego w nowym roku mamuski :) dużo zdrowka dla Wam i Waszych pociech :)
migotka, Lila w poniedziałek mam wizytę u lekarza i wtedy dowiem się ile będę musiała poczekać na swój czas :)
Klarolina mamy podobnie z tym okresem ;) daj znać co ci gin powiedział..

Venice biedna Ty :* a co z tym krwiakiem? Życzę Ci żebys resztę ciąży miała już spokojnej :*

Aaa wypilam wczoraj za Was i dosłownie i przenośnie :)

No to witam i odpowiadam:) Filmy były dwa " Moje córki krowy" i "Słaba płeć" , obydwa ze strzałem w 10, możecie spokojnie pójść obejrzeć na moją odpowiedzialność ;) Podobał mi się zwłaszcza pierwszy. Nie był komedią ale jedna z głównych ról gra Marian Dziędziel (ojciec panny młodej w "weselu" jakby któraś z Was nie kojarzyła) i to jest taki aktor że czasami wystarczy tylko jego mina by człowiek już się śmiał a tu dramat był takimi śmiesznymi zdaniami przeplatany. Seanse z przerwą na poczęstunek i kawkę czy herbatkę, na koniec wspólne odliczanie do Nowego Roku. Było naprawdę przesympatycznie, nawet się nie spodziewałam.

Błękitna uff super ! stracha miałaś napewno sporego...też się boję co u mnie w tym temacie będzie..bo po 2 cc???
Jolcia współczuję ci bardzo że tyle u ciebie wiszenia nad wc....długo cię trzyma....
Kamcia hehe mówisz że telepatia działa:p u mnie nikt się nie domyśli...chyba jak brzuch do przodu pójdzie...
Iwona czyli warto było mówisz ? mnie to wołami z domu nie wyciągną...starość nie radość w tym roku 37:szok:
Dziewczyny co cicho siedzą -NO CO U WAS?
....ja tam czekam Fazerka na temat nasz buźkowy :p noi ten gdzie fajne ciuszki (moda ciążowa?) ciązowe można zakupić...
Mi 36 to tylko rok różnicy a niedługo już naprawdę nie będzie sposobności by wyjść :)

Witam w 2016 roku :)

Błękitna, ale nas potrzymałaś w niepewności co z Tobą, super, że wsio ok!!! :)
Jolcia, żeby tylko się wszystko uspokoiło, by bez szpitala się obyło!!
Julita, Kamcia - jak zdrowie?
Kamcia - mnie w sumie prawie nie bolał i teraz też nie za wiele, czasami. Ja po cc, rana nie boli, póki co.
iwonaimaja - cieszę się, że się troszkę pobawiłaś :)
Madziolina, zdrowiej i wpadaj częściej!
Aob - to czekam na wieści :tak:
Iwona, ale fajnie spędzona noc sylwestrowa:-) :)

Dziewczyny czy macie jeszcze jakieś konkretne i mocne objawy?? Czy wchodząc w drugi trymestr jednak odczuwacie je mniej?? Bo mi chyba przechodzą i nie wiem czy to normalne, bo odczuwam je mniej lub już wcale ( kręcenie w głowie, ból piersi, mulenie, że mi słabo). Bo już sobie wkręcam, ze może coś nie tak... :hmm:

Lila u mnie tez prawie zadnych objawów ciąży nie ma, tylko szybko sie męczę, sprzątając mieszkanie musze robić wiele przerw :p
Blekitna super ze wszystko u Ciebie okej :)
Iwona35 my tez z mężem wybieramy się do kina i zastanawiam sie nad filmem, dzieki za rade, natomiast mój mąż bardzo chce zobaczyć Gwiezdne Wojny więc chyba postawimy na to
Aob trzymam za Ciebie kciuki:)
Jolcia może juz bedziesz miała spokój z tymi wymiotami czego zycze Ci z calego serca, to co ja przeżyłam przez jelitowke w święta nie życzę największemu wrogowi

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :*

reklama
Witam Wszystkie Dziewczęta. Ja na chwilę bo u znajomych jesteśmy

Lila, mi też minęły objawy ciąży, pozostał ból piersi i to, że jestem słaba, ale to nic w porównaniu z tym co było w 5,6,7,8,9 tygodniu. Wtedy myślałam, że umrę. Teraz naprawdę czuje się dobrze.
Z dzidzią moja wszystko dobrze, mam detektor tętna i sprawdzam serduszko ❤

Pozdrawiam Resztę Mamusiek

Do góry