reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
5 dni do wizyty. Matko jak się boje czy serducho będzie bic! U mnie było tylko 121 więc kiepsko :(

Mnie też rozkłada więc zdroweczka

Cześć dziewczyny, jak żyjecie po świętach? U mnie na pewno conajmniej parę kg na plus. I brzuch już mi strasznie wysadziło. W święta powiedzieliśmy rodzicom o ciąży, to moja mama stwierdziła, że mogła się domyśleć, bo tak mi brzuch wystaje :-S
Witam nowe koleżanki :-D
Ja ostatnio mniej się udzielam, bo korzystam z aplikacji na tel i bardzo tego nie lubię. Ciężko komuś odpowiedzieć no i nie widać suwaczków...
Dziewczyny, czy któraś bierze luteinę pod język?? Jejuu, nie mogę się przemóc, tak mnie po tym cofa.. Może macie jakieś sposoby żeby było łatwiej??
Jolcia, współczuję diety.. Z dobrej strony, nie będziesz musiała walczyć z kilogramami po ciąży.. To chyba jedyna dobra strona..
Fazerkam, czyli udało się z synkiem w domu bez szpitala?
Julita, u Ciebie zaparcia a u mnie co kilka dni biegunka :-( lekarka kazała brać nospę, ale to bez sensu, bo ja czuję, że zaczyna mnie boleć brzuch, to za max godzinę będzie sedes :-(
Trochę mnie przestraszyłyście tym, że w 11 tyg dzidziuś może być za mały na badania prenatalne. Idę w 11tyg 5dniu i potem wyjeżdżamy i nie mogę tego przełożyć na trochę później ..
Pisałam Wam o mojej durnej kadrowej, która mówiła, że nie mogę przejść z rodzicielskiego na l4. Dzisiaj powiedziała, że jednak mogę :-D ale babsko jest młode i wredne. Mogła powiedzieć, że nie jest pewna i sprawdzi a nie z ryjem dosłownie.. Ale się cieszę z dodatkowych pieniążków :-)

reklama
Iwona, do każdego jest inne?? Ale do każdego czego? Dziecka? Skąd słyszałaś o tym tętnie, że to do płci się może odnosić??Ale fajne :)
Mendoza, to super, że się udało z pieniędzmi! Ja biorę luteinę, ale dopochwowo, słyszałam o tej doustnej, że okropna!

Zdróweczka Dziewczyny życzę!!!

Do góry