reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Witam nie mogłam pisać wcześniej na szczęście już naprawili zaraz napiszę w odpowiednim wątku jak po prenatalnych
_Ewelinka_
gwiazda mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko ok. głowa do góry!
kitty dobrze ze juz jestem w domu. wypoczywaj dużo
marynka wow to faktycznie dużo o mnie pamiętasz :-) strasznie ubolewam ze na marzec 2013 nikt już nie zagląda i ten kontakt się urwał. pamiętam dużo asinke, anulke, szczebiotke, kania78 szkoda szkoda.
Ja juz pożegnałam się z Norwegia. wyjechaliśmy tu tylko by zarobić kasę na dom i juz można powiedzieć cel osiągnięty. mąż jeszcze trochę zostanie by dorobić na resztę i za rok mąż 2 tez do nas dołączy.
jeśli chodzi o uchodźców to w Norwegi każde miasto jest nimi przepełnione. Ciągle jakieś zamieszki itp. tez liczę na to ze w pl ich za dużo nie przyjmą bo to nie jest wcale takie super jak przedstawiają nam w tv
kitty dobrze ze juz jestem w domu. wypoczywaj dużo
marynka wow to faktycznie dużo o mnie pamiętasz :-) strasznie ubolewam ze na marzec 2013 nikt już nie zagląda i ten kontakt się urwał. pamiętam dużo asinke, anulke, szczebiotke, kania78 szkoda szkoda.
Ja juz pożegnałam się z Norwegia. wyjechaliśmy tu tylko by zarobić kasę na dom i juz można powiedzieć cel osiągnięty. mąż jeszcze trochę zostanie by dorobić na resztę i za rok mąż 2 tez do nas dołączy.
jeśli chodzi o uchodźców to w Norwegi każde miasto jest nimi przepełnione. Ciągle jakieś zamieszki itp. tez liczę na to ze w pl ich za dużo nie przyjmą bo to nie jest wcale takie super jak przedstawiają nam w tv
iwonaimaja
gwiazda u mnie też różnica według OM mam 12t4d a według USG 11t 6d
Gwiazda_237
No ale dzidzia duża z tego co widzę powyżej 5 cm a moja jedynie 4.3 cm brakło 2mm żeby zrobił prenatalne wiec musze poczekać tydzień ale już się uspokoiłam poczekam na spokojnie
iwonaimaja
jeszcze tam gdzie robiłam prenatalne dostałam kartę jak zrobię jeszcze II i III prenatalne u nich to będę miała zabieg po ciąży usuwania rozstępów ciekawe czy mi to coś pomoże bo mam ich dość sporo po dwóch ciążach
iwonaimaja
miałam mieć tydzień temu robione badania na szczęście znalazłam w innym miejscu bo pewnie też bym z kwitkiem wyszła ale mówiła mi ta babka że jak dzidzia będzie mniejsza to będę musiała jeszcze raz przyjechaćNo ale dzidzia duża z tego co widzę powyżej 5 cm a moja jedynie 4.3 cm brakło 2mm żeby zrobił prenatalne wiec musze poczekać tydzień ale już się uspokoiłam poczekam na spokojnie
Gwiazda_237
No to mnie pocieszylas teraz już wiem że będzie dobrze
iwonaimaja
Musi byćNo to mnie pocieszylas teraz już wiem że będzie dobrze
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Rozkłada i mnie
Ból głowy oczu i gardla
Super...