reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
gwiazda mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko ok. głowa do góry!
kitty dobrze ze juz jestem w domu. wypoczywaj dużo

marynka wow to faktycznie dużo o mnie pamiętasz :-) strasznie ubolewam ze na marzec 2013 nikt już nie zagląda i ten kontakt się urwał. pamiętam dużo asinke, anulke, szczebiotke, kania78 szkoda szkoda.
Ja juz pożegnałam się z Norwegia. wyjechaliśmy tu tylko by zarobić kasę na dom i juz można powiedzieć cel osiągnięty. mąż jeszcze trochę zostanie by dorobić na resztę i za rok mąż 2 tez do nas dołączy.
jeśli chodzi o uchodźców to w Norwegi każde miasto jest nimi przepełnione. Ciągle jakieś zamieszki itp. tez liczę na to ze w pl ich za dużo nie przyjmą bo to nie jest wcale takie super jak przedstawiają nam w tv

No ale dzidzia duża z tego co widzę powyżej 5 cm ;) a moja jedynie 4.3 cm brakło 2mm żeby zrobił prenatalne ;) wiec musze poczekać tydzień ale już się uspokoiłam ;) poczekam na spokojnie :)

jeszcze tam gdzie robiłam prenatalne dostałam kartę jak zrobię jeszcze II i III prenatalne u nich to będę miała zabieg po ciąży usuwania rozstępów ciekawe czy mi to coś pomoże bo mam ich dość sporo po dwóch ciążach

No ale dzidzia duża z tego co widzę powyżej 5 cm ;) a moja jedynie 4.3 cm brakło 2mm żeby zrobił prenatalne ;) wiec musze poczekać tydzień ale już się uspokoiłam ;) poczekam na spokojnie :)
miałam mieć tydzień temu robione badania na szczęście znalazłam w innym miejscu bo pewnie też bym z kwitkiem wyszła ale mówiła mi ta babka że jak dzidzia będzie mniejsza to będę musiała jeszcze raz przyjechać

reklama
Do góry