reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
gwiazda mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko ok. głowa do góry!
kitty dobrze ze juz jestem w domu. wypoczywaj dużo

marynka wow to faktycznie dużo o mnie pamiętasz :-) strasznie ubolewam ze na marzec 2013 nikt już nie zagląda i ten kontakt się urwał. pamiętam dużo asinke, anulke, szczebiotke, kania78 szkoda szkoda.
Ja juz pożegnałam się z Norwegia. wyjechaliśmy tu tylko by zarobić kasę na dom i juz można powiedzieć cel osiągnięty. mąż jeszcze trochę zostanie by dorobić na resztę i za rok mąż 2 tez do nas dołączy.
jeśli chodzi o uchodźców to w Norwegi każde miasto jest nimi przepełnione. Ciągle jakieś zamieszki itp. tez liczę na to ze w pl ich za dużo nie przyjmą bo to nie jest wcale takie super jak przedstawiają nam w tv

No ale dzidzia duża z tego co widzę powyżej 5 cm ;) a moja jedynie 4.3 cm brakło 2mm żeby zrobił prenatalne ;) wiec musze poczekać tydzień ale już się uspokoiłam ;) poczekam na spokojnie :)

jeszcze tam gdzie robiłam prenatalne dostałam kartę jak zrobię jeszcze II i III prenatalne u nich to będę miała zabieg po ciąży usuwania rozstępów ciekawe czy mi to coś pomoże bo mam ich dość sporo po dwóch ciążach

No ale dzidzia duża z tego co widzę powyżej 5 cm ;) a moja jedynie 4.3 cm brakło 2mm żeby zrobił prenatalne ;) wiec musze poczekać tydzień ale już się uspokoiłam ;) poczekam na spokojnie :)
miałam mieć tydzień temu robione badania na szczęście znalazłam w innym miejscu bo pewnie też bym z kwitkiem wyszła ale mówiła mi ta babka że jak dzidzia będzie mniejsza to będę musiała jeszcze raz przyjechać

reklama
Do góry