reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, nie mogę nic napisać na forum z komputera
I na nic odpowiedzieć, nie mam wcale tego okienka odpowiedzi. Z telefonu wszystko działa. Tez tak jest u Was?

reklama
Hej dziewczyny ja juz po prenatalnych które trwały 3 minuty i za tydzień powtórka bo dzidzia za mała ; ( miała 43 mm a nie 45 mm i na dodatek zamiast 12 tydzień 4 dzień jest 11 tydzień 4 dzień ; ( załamka kompletna ; ( nie wiem co myśleć ; ( coś czułam ze będzie nie tak zawsze mam pod gorke ; ( załamana jestem totalnie nie wiem co myśleć ; (

Cześć dziewczyny, troche sie nie odzywałam, ale święta nie były dla mnie łaskawe i drugiego dnia wylądowałam na oddziale odwodniona po wymiotach i biegunce. Od razu dostałam kroplowy ale i tak cala noc jeszcze spedzilam w szpitalnej toalecie. Dzisiaj juz dostalam wypis i jestem w domu więc sie odzywam dopiero teraz kiedy mam dostęp do internetu. Troche stresu sie na jadłam, ale na szczescie dzidzia zdrowa i wszystko jest w porzadku, a jutro ide na usg do swojego lekarza :)

fazerkamm ja wiem ale ta ciąża od początku jakaś pod gorke i się martwię ;( jakoś to we mnie tkwi ale koleżanką powiedziała ze jak serduszko jest dzidzia skacze to jest dobrze ;)

Gwiazda - napewno wszystko będzie dobrze !! Głowa go góry!
Doris - mi z komórki w ogóle nie chce sie strona ładowac , a jak sie załaduje po 5 minutach to zaraz wyskakują jakieś błedy wiec tylko z lapa korzystam.

A ja dzisiaj byłam u ginekologa bo mialam błąd w L4 i od razu mnie zbadał bo boli mnie podbrzusze na zmiane z dołem kręgosłupa, według badania i usg wszystko w porządku, nie wiem dlaczego może też stres ze mnie schodzi związany z wyrwaniem tego zęba. Przepisał mi więc luteine dopochwowo ;) Oczywiscie stesuje sie jeszcze tym ze zaczyna pobolewac mnie zatruty ząb i mam go do zrobienia boje sie bólu ale mam cichą nadzieje ze zrobi mi to ten dentysta na którego teraz trafiłam fajnie jakby dało sie to zrobić przy ściąganiu szwów bym miała spokój na dłuzej..

PannaMigotka - to ja z tym pappa miałam właśnie jeszcze coś, pewnie to. W sumie to nie czytam o tym jakoś, bo i tak się nie znam :/ Dzięki za odpowiedź!
Fazerkam - no to się cieszę :)
Gwiazdo! Nie martw się! Czasami Dzieciątko jest mniejsze, czasami większe, to nic nie znaczy. A czy dziecko do prenatalnych musi mieć 45 mm?? Czy o co chodzi?
Olciak, dobrze, że z Dzidzią wszystko dobrze :)
Kitty - dobrze, że jesteś!
Doris, też wcześniej nie mogłam pisać z kompa, ale teraz już ok.

Lila lekarz mnie poinformował ze musi mieć co najmniej 45 mm do 84 mm podobno taki wymóg i jak czytałam to prawda wiec jednak muszę czekać tydzień ;)

reklama
Do góry