Dopochwowo, mój standardowo tak robi , dopiero w wysokiej ciąży przez brzuch.Cześć!
Muszę częściej zaglądać, bo potem tylko nadrabiam i nadrabiam Ale lubię Was czytać, zapisuję tylko odpowiedzi na kartce, bo nie zapamiętałabym tego wszystkiego
Witam Stokrotkę!! Doris i Iwonkę już witałam. Stokrotko, przytulam do serducha z powodu Twojej straty. Ale masz jakieś dzieci? Synka, tak? Ile ma lat? Z nami się tutaj odnajdziesz
Doris, na wątku ze zdjęciami z usg zadałam Ci pytanie, to już tu nie będę. Gratuluję Córeńki!!!
Olciak, musimy wytrwać. Ja teraz czekam na prenatalne do 12.01., ale 04.01. idę do mojego po L4 to może też zrobi usg. Chciałabym...Współczuję mężowi bólu!
Klarolina, kochana! Strach będzie, po stracie już zawsze, ale trzeba zawsze mieć nadzieję, że będzie dobrze, no bo w końcu będzie, co nie??
Venicee - a ta cena spodni to w promocji? Bo strasznie niska! Ale ja też myślę, że za wcześnie jeszcze, choć już jak siedzę w dżinsach to mnie trochę uwierają :/
Fazerkam - to mam nadzieję, że na kontroli już będzie ok! Dobrze, że obyło się bez szpitala!
Madziolina - też sprawdzam te piersi codziennie, chociaż wiem, że na tym etapie też może trochę ten ból już przejść. Cieszę się, że mnie bolą. Masz wizytę po 11.01, czyli kiedy? Ja mam 12.01. Zdrowia dla Synka życzę!
Maryńka - dobrze, że brunatne i stare! Odpoczywaj!
Jolcia, no to kiepsko :/ Mam w rodzinie dziewczynkę z cukrzycą, ale ona je w zasadzie normalnie, tyle, ze sobie podaje insulinę, teraz ma straszne skoki, bo zaczęła dojrzewać, ale widzę, że jednak ciążowa to dopiero horror. Wytrwałości kochana!!
Iwona, śliczne zdjęcie z usg! Miałaś przez brzuch? Współczuję takiego porodu! Masakra!!!!!!
Kamejka, u mnie w pracy wiedzą. Z koleżanką miałam prowadzić ten żłobek, a ona teraz nim zarządza i też wie, bo to koleżanka.
Kkasiulka - dobrze, że już krwawienie się uspokoiło. Współczuję bólu, leki jakieś na to można?? To już nie będziesz miała prenatalnych?
PannaMigotka - ja krew i mocz badałam dopiero raz. Wczoraj robiłam pappa. Ile czekasz na wyniki? U mnie będą dopiero z usg prenatalnym 12.01. A co to wolne hcg????
Julita - jejku Zrób tą lewatywę, pomoże.
Ewelinka - no to widocznie w Norwegii inaczej Ja smaruję oliwką, w pierwszej nie miałam rozstępów, w drugiej mi się zrobiły, a w obu smarowałam specyfikami, teraz postanowiłam zwykłą oliwką, bo ponoć najlepiej.
I przepraszam, że dopiero odpisuje ale ja dopiero od pól godzinki po pracy i w domu