reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Gwiazda a dziękuję -podobaja mi się moje pazurki ,poprawa humoru gwarantowana ...
Wogole popatrz na apteki internetowe -czasem można taniej kupić różne rzeczy.
Julka pocieszę cię....ja plamię na brązowo od 3 tyg ;/ nienawidze tego...boję się na wc,ale co zrobić,i fakt nasila się jak się zmęczę -zwł za dużo połażę.Może naczyńko pękło ...i to stara krew jest.... Leż i odpoczywaj !
OlciaK jesli 3 doba bedzie bez zmian ja bym skonsultowała !
Błękitna no intesywny dzień....choinka -ale super !
Ktoś wspominał o remoncie ? od pon u mnie wymiana kabiny w łazience,oj bedzie bajzel i moj nerw ;/
Kamcia chyba wszystkie suwaczki nie działają ;/

reklama
Venice współczuję. właściwie to było to lekkie przybrudzenie. dosłownie 2 mm. przestraszyłam się strasznie :( w ogóle mam jakieś złe obawy. brzuch mnie pobolewa :(

Witajcie,

Gwiazda - co się dzieje? Dlaczego tak się smucisz??

Julka 89 - te bóle to pewnie zmęczenie, a mnie też zdarzyło sie 2x tak przybrudzic na brązowo. Obserwowałam co i jak i nic więcej się nie działo. Połóż się, odpocznij, napij się herbatki i nie odegnaj złe myśli

kamcia - eee...! jaki zły znak! Mowy nie ma! To tylko nowe forum szwankuje ;-) Kiedy Ty masz wizytę?

Fazer - no tak jak u mnie..... już 2 dni wstaję z bólem gardła. Oby szybko przeszło :-)

Olciak - no niby do 3 dni może się utrzymać ..... podawaj panadol i siły życzę :-)

Ja też się dziś narobiłam....a i tak nie zdążyłam posprzątać łazienki.... jutro rano muszę

Kasiula dla mnie święta są zawsze ciężki brakuje mi mamy która zmarła 11 lat temu a w tamtym roku pochowalam we wrześniu ojca chrzestnego a w listopadzie ojca który jak mi powiedzieli dał nowe życie ... Ale smutno mi ze wnuka albo wnuczki nie poznają po prostu jakoś ciężki mi się na serduchu robi ; (

Gwiazda współczuję Kochana to na pewno trudny czas będzie ale trzeba żyć dalej i się trzymać. Ja jak się dowiedziałam i ciąży pierwszej to moja ukochana babcia zmarła i tez tak tłumaczyłam sobie, że dała mi nowe życie...

`````````
Witajcie,

kamcia - eee...! jaki zły znak! Mowy nie ma! To tylko nowe forum szwankuje ;-) Kiedy Ty masz wizytę?
Wizytę mam dopiero 5 stycznia. Na razie mam jakieś tam marne objawy ciąży więc jestem dobrej myśli. I tak co ma być to będzie.

Kasiula dla mnie święta są zawsze ciężki brakuje mi mamy która zmarła 11 lat temu a w tamtym roku pochowalam we wrześniu ojca chrzestnego a w listopadzie ojca który jak mi powiedzieli dał nowe życie ... Ale smutno mi ze wnuka albo wnuczki nie poznają po prostu jakoś ciężki mi się na serduchu robi ; (
Gwiazda bardzo mi przykro z powodu twoich strat. Ja też we wrześniu dokładnie 01 straciłam babcie a 06 grudnia chrzestnego... dwie pamiętne daty :(
Wujek został potrącony przez samochód dlatego też tak bardzo przeżywam przedwczorajszy wypadek u nas w Tychach w którym zginęła dwójka dzieci. Może widziałyście w faktach było pokazane.

reklama
Do góry