Mamy Starszakow pomóżcie. Ile może trwać gorączka po szczepieniu? Mały dziś drugi dzień ale jak tak będzie dalej to.muszę męża zaangażować żeby wolne wziął. Daniel w ogole ze mnie nie schodzi a przecież nie mogę go nosić większość dnia było nie bylo 11,5 kg... widze ze go to meczy. Mój kochany
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A czym to może być spowodowane? może tym ze dziś naprawdę dużo chodziłam i aż czułam jak mnie brzuch boli
Gwiazda_237
Fanka BB :)
olcia współczuję ; ( biedne dziecko ze gorączka go dopadła a mamusia to wszystko .Nie powiem Ci ile może to trwać bo nie mam jeszcze dzieci ale szkoda mi ciebie ; ( biedactwo
Ja jak dużo chodzę to po prostu łóżko jest moje i nie podchodz bez kija . A możliwe ze spowodowane przeciążeniem organizmu i zmęczeniem ; ( połóż się i odpocznij trochę
Ja jak dużo chodzę to po prostu łóżko jest moje i nie podchodz bez kija . A możliwe ze spowodowane przeciążeniem organizmu i zmęczeniem ; ( połóż się i odpocznij trochę
fazerkamm
Jolcia_ aaa o te roznice Tobie chodzilo.. jak sie ma drugie serduszko w brzuszku to wiadomo ze bardziej sie dba o siebie o Ty po prostu musisz uwazac na to co jesz i kontolowac poziom cukru, wiesz moje znajome tez mialy cukrzyce ciazowa i zadnej nic nie bylo wiec i u Ciebie tak będzie!!!
Gwiazda_237 pamietaj ze my tu jestesmy, jak masz ochotę sie komus wygadac to z pewnoscia Cie wysłuchamy, doradzimy.. wiesz czasami warto komuś "obcemu" sie wygadac, ale ciesze się ze jest juz ok
Julka89.89 z pewnością, ja tez tak mam jak duzo pochodze badz sporo posprzatam, po odpoczynku powinno ustapic.
Venicee pewnie ze nie byl kruszyna moj w terminie i tez 50cm z tym ze waga wieksza bo 3670g mala gruba kulka.. zle sie rodzilo... oby teraz fasolina byla dluga i chuda
Kamcia2810 niekoniecznie z tym ze nie warto kupowac duzo na 56 moj synek dlugo chodzil na 56 wszystko zalezy od dziecka cale szczescie ze mialam więcej niz mowily znajome bo bym prala na okraglo.
Julka 89.89 obserwuj narazie oby to tylko jednorazowe.
Olciakk zalezy po którym szczepieniu ale ogolnie po trzech dobach pojechalabym do lekarza.
Gwiazda_237 pamietaj ze my tu jestesmy, jak masz ochotę sie komus wygadac to z pewnoscia Cie wysłuchamy, doradzimy.. wiesz czasami warto komuś "obcemu" sie wygadac, ale ciesze się ze jest juz ok
Julka89.89 z pewnością, ja tez tak mam jak duzo pochodze badz sporo posprzatam, po odpoczynku powinno ustapic.
Venicee pewnie ze nie byl kruszyna moj w terminie i tez 50cm z tym ze waga wieksza bo 3670g mala gruba kulka.. zle sie rodzilo... oby teraz fasolina byla dluga i chuda
Kamcia2810 niekoniecznie z tym ze nie warto kupowac duzo na 56 moj synek dlugo chodzil na 56 wszystko zalezy od dziecka cale szczescie ze mialam więcej niz mowily znajome bo bym prala na okraglo.
Julka 89.89 obserwuj narazie oby to tylko jednorazowe.
Olciakk zalezy po którym szczepieniu ale ogolnie po trzech dobach pojechalabym do lekarza.
Błękitna_Orchidea
Olciakk - możesz to zgłosić do przychodni jako NOP chyba.. A odczyn skorny w miejscu szczepienia ma??
My dziś od rana zakupy, sprzatanie, później urodziny u sąsiada i tak jakoś dzień zlecial. Kupiliśmy dziś choinkę i już stoi ubrana.
Ja jak się nachodze to też mnie rwie brzuch.
My dziś od rana zakupy, sprzatanie, później urodziny u sąsiada i tak jakoś dzień zlecial. Kupiliśmy dziś choinkę i już stoi ubrana.
Ja jak się nachodze to też mnie rwie brzuch.
Gwiazda_237
fazerkamm dziękuję wiem ze jesteście tutaj ale moja sytuacja jest bardzo skomplikowana i póki co tylko najbliższe otoczenie wiem ze jestem w ciąży a nie które osoby nie mogą się dowiedzieć jeszcze a niestety czasem się je spotyka jak na przekór losowi
Kamcia2810
Gorączka może utrzymać się 2-3 dni. W poniedziałek już będziesz musiała iść do lekarza.Mamy Starszakow pomóżcie. Ile może trwać gorączka po szczepieniu? Mały dziś drugi dzień ale jak tak będzie dalej to.muszę męża zaangażować żeby wolne wziął. Daniel w ogole ze mnie nie schodzi a przecież nie mogę go nosić większość dnia było nie bylo 11,5 kg... widze ze go to meczy. Mój kochany
Gwiazda_237
błękitna to fajnie jak masz choinkę juz ; ( ja dopiero we wtorek bo w poniedziałek będą mi kończyć dopiero remont ; (
Julka89.89
Cudzie trwaj..
znowu byłam siku i wszystko ok. uff oby jednorazowe ale i tak po świętach pójdę do ginekologa
reklama
Gwiazda_237
Julia nie nerwowo bo może zaszkodzić spokojnie odpocznij teraz a po świętach pójdziesz do lekarza i się upewnisz; )