reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka dobrze, że tylko postraszyło niepotrzebnie.
Gwiazda ja nie mam jeszcze choinki bo nie ma komy przynieść jej z garażu ;p

Ciekawe czemu suwaczek spóźnia się o 2 dni? Mam nadzieję, że to nie jest zły znak ;/

Olcik- jakie to było szczepienie? Oprócz temperatury ma jakieś inne 'objawy'? Taka gorączka po szxzepieniu zazwyczaj trwa tylko dobę, ale są takie szczepienia gdzie temp. Może wystąpić po kilku dniach i utrzymać się nawet do 5 dni. Następnym razem jak będziesz na szczepieniu to zgłoś to pediatrze.

Nic oprocz temperatury i marudzenia mu nie jest. Zadnych innych objawow. To szczepienia między 16-18 miesiącem Dtp polio i Hib. Pielęgniarka mówiła że po szczepieniu może mieć temperaturę ale w sumie nigdy nie miał. Myślałam ze tym razem też tak będzie. Najbardziej bałam się mmr a tu proszę - po tamtym nic mu nie bylo. Będę obserwować w poniedziałek pójdę do lekarza jak się utrzyma. Dzięki :)

Aaa... to u nas po tym szxzepieniu też Ami miała temperaturę, dostała ja w nocy i cały dzień miała, a następnego dnia już było ok :) oby i u Was tak było :)

reklama
witam
Padam ....zakupy dały mi w kość,teraz zalegam...
Widzę Jolcia że wkurza cię jak ktoś mówi aż 2 razy że bedzie cię wspierał...Masz rację nie wie ten kto nie przeszedł cukrzycy w ciąży...
U mnie wyniki tsh ok ...bo 2,880 ale anemia się kłania -Hemoglobina i hematokryt poniżej normy,pewno przez to krwawienie...
Ruda przy gorączce brałam paracetamol.
Gwiazda - np.
Olimp_Gold_DHA_kapsułki,,Pregna_250_DHA_kapsułki,Prenatal_DHA_Omega_3_kapsułki,,Omega_Forte_65_EPADHA__kapsułki,,Feminovit__DHA_kapsułki,,Biovilon_DHA_syrop
Jak czytam o waszych maluszkach to mój wcześniaczek nie taki mały był w 33tc...miał 50cm i 2560g...ale ja byłam na takie ciuszki przygotowana ,rozmiar 50 był ok..
Nie rozumiem... Nie wkurza mnie, naprawdę bardzo dziękuję za wsparcie! :)/

Do góry