reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kamcia ja też praktycznie od tygodnia nie mam żadnych objawów ciąży, brzuch nie rośnie, nic mnie nie mdli, śpię coraz mniej. Wizyta dopiero 7 stycznia. Myślałam,że jak będę rodzinie w święta oznajmiać tą nowinę to trochę brzuszka będzie już widać,a tak wyglądam jakbym się najadła.

reklama
Witam internet już działa
wczoraj cały dzień spędziliśmy na zakupach i strojeniu choinki w tym roku pierwszy raz mamy żywą choinkę fajnie wyglądaliśmy jak z nią do domu jechaliśmy

Załączniki

• 20151219_111449[1].jpg
    20151219_111449[1].jpg
    887,7 KB · Wyświetleń: 57
  • 20151219_204055[1].jpg
    20151219_204055[1].jpg
    477,2 KB · Wyświetleń: 61
Gwiazda_237 niestety na cebulę patrzec nie moge tak mnie do niej zrazilo, a syropow prawoslazowycb nie ma tu.. wysle potem meza do apteki zeby choc te cukierki kupil.. niby gin mi powiedzial se aspiryne można brac ale wole nie ryzykowac...

A co do straty rodzicow to doskonale Cie rozumiem i dopoki nie mialam dziecka/dzieci nie mialam w ogole ochoty na swieta i byl to dla mnie trudny okres.. tato zmarl w listopadzie w 1999r mama w kwietniu 2006r.. uwierz mi wnukiem Oni beda sie opiekowac tam z gory!!! Kilka razy wiem ze mi pomogli! Wiem ze czuwali/czuwaja i gdyby nie Oni to mogla wydarzyc sie tragedia... a jakis czas temu synek jak zasypial zaczal mowic "babciu Romciu gdzie jestes, nie widze Cie" zatkalo mnie jak to usyszalam!!!! Mowia ze dzieci widza o wiele wiecej niz dorosli i ja w to wierze! Dla mnie w tym roku beda bardzo wyjątkowe swieta bo spedze je w koncu z moja siostra i jej rodzina! Odkad niemamy rodzicow tylko raz spedzalysmy razem swieta i to w tym roku co mama odeszla... na sama mysl sie wzruszam i na bank bede sie powstrzymywać od lez jak ja dzis wieczorem zobacze... :)

Iwona sliczna choinka! Tez mi sie marzy prawdziwa ale u mnie cholernie drogie :(

Julka89.89 powodzenia!!

witajcie :)

Kamcia widziałam ten wypadek i się popłakałam :(

fazerkamm -dziękuję i również współczuję ; (

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie również wam współczuję dziś juz mi lepiej ; )

ale za to od wczoraj nie śpię bo ząb mnie boli :( mało powiedziane ze boli to jakaś masakra :(

Hej dziewczyny!

Przykro mi z powodu Waszych strat. Nie chcę sobie nawet wyobrażać, co musicie czuć...

Iwona, piękna choinka, na pewno pięknie pachnie w całym domu. U nas niestety jak co roku sztuczna.

Moje auto ma jak zwykle wyczucie czasu i zepsuło się przed świętami. Teraz muszę wszędzie jeździć autobusem..

Dziewczyny, powiedzcie, czy nie za późno na usg genetyczne, gdy ciąża będzie miała 13tyg+5dni? Czy rozwój może przyspieszyć i ciąża może okazać się starsza, nawet jeśli tydzień z OM dokładnie pokrywał się z terminem z USG? Mój gin wyznaczył mi właśnie taki termin i nie wiem, czy starać się, żeby zrobić choć tydzień wcześniej.

reklama
Hej dziewczyny!

Przykro mi z powodu Waszych strat. Nie chcę sobie nawet wyobrażać, co musicie czuć...

Iwona, piękna choinka, na pewno pięknie pachnie w całym domu. U nas niestety jak co roku sztuczna.

Moje auto ma jak zwykle wyczucie czasu i zepsuło się przed świętami. Teraz muszę wszędzie jeździć autobusem..

Dziewczyny, powiedzcie, czy nie za późno na usg genetyczne, gdy ciąża będzie miała 13tyg+5dni? Czy rozwój może przyspieszyć i ciąża może okazać się starsza, nawet jeśli tydzień z OM dokładnie pokrywał się z terminem z USG? Mój gin wyznaczył mi właśnie taki termin i nie wiem, czy starać się, żeby zrobić choć tydzień wcześniej.

Nie będzie za późno. Ja mam za 3 tyg wizytę i to też będzie 13 tyg.
Ale dziś rzygam... od 3 w nocy mnie męczy :( a czeka mnie półtora godziny podróży :/
Ojejku ale ci wspolczuje wiem przez co przechodzisz....

Do góry