reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Gwiazda a dziękuję -podobaja mi się moje pazurki ,poprawa humoru gwarantowana ...
Wogole popatrz na apteki internetowe -czasem można taniej kupić różne rzeczy.
Julka pocieszę cię....ja plamię na brązowo od 3 tyg ;/ nienawidze tego...boję się na wc,ale co zrobić,i fakt nasila się jak się zmęczę -zwł za dużo połażę.Może naczyńko pękło ...i to stara krew jest.... Leż i odpoczywaj !
OlciaK jesli 3 doba bedzie bez zmian ja bym skonsultowała !
Błękitna no intesywny dzień....choinka -ale super !
Ktoś wspominał o remoncie ? od pon u mnie wymiana kabiny w łazience,oj bedzie bajzel i moj nerw ;/
Kamcia chyba wszystkie suwaczki nie działają ;/

reklama
Venice współczuję. właściwie to było to lekkie przybrudzenie. dosłownie 2 mm. przestraszyłam się strasznie :( w ogóle mam jakieś złe obawy. brzuch mnie pobolewa :(

Witajcie,

Gwiazda - co się dzieje? Dlaczego tak się smucisz??

Julka 89 - te bóle to pewnie zmęczenie, a mnie też zdarzyło sie 2x tak przybrudzic na brązowo. Obserwowałam co i jak i nic więcej się nie działo. Połóż się, odpocznij, napij się herbatki i nie odegnaj złe myśli

kamcia - eee...! jaki zły znak! Mowy nie ma! To tylko nowe forum szwankuje ;-) Kiedy Ty masz wizytę?

Fazer - no tak jak u mnie..... już 2 dni wstaję z bólem gardła. Oby szybko przeszło :-)

Olciak - no niby do 3 dni może się utrzymać ..... podawaj panadol i siły życzę :-)

Ja też się dziś narobiłam....a i tak nie zdążyłam posprzątać łazienki.... jutro rano muszę

Kasiula dla mnie święta są zawsze ciężki brakuje mi mamy która zmarła 11 lat temu a w tamtym roku pochowalam we wrześniu ojca chrzestnego a w listopadzie ojca który jak mi powiedzieli dał nowe życie ... Ale smutno mi ze wnuka albo wnuczki nie poznają po prostu jakoś ciężki mi się na serduchu robi ; (

Gwiazda współczuję Kochana to na pewno trudny czas będzie ale trzeba żyć dalej i się trzymać. Ja jak się dowiedziałam i ciąży pierwszej to moja ukochana babcia zmarła i tez tak tłumaczyłam sobie, że dała mi nowe życie...

`````````
Witajcie,

kamcia - eee...! jaki zły znak! Mowy nie ma! To tylko nowe forum szwankuje ;-) Kiedy Ty masz wizytę?
Wizytę mam dopiero 5 stycznia. Na razie mam jakieś tam marne objawy ciąży więc jestem dobrej myśli. I tak co ma być to będzie.

Kasiula dla mnie święta są zawsze ciężki brakuje mi mamy która zmarła 11 lat temu a w tamtym roku pochowalam we wrześniu ojca chrzestnego a w listopadzie ojca który jak mi powiedzieli dał nowe życie ... Ale smutno mi ze wnuka albo wnuczki nie poznają po prostu jakoś ciężki mi się na serduchu robi ; (
Gwiazda bardzo mi przykro z powodu twoich strat. Ja też we wrześniu dokładnie 01 straciłam babcie a 06 grudnia chrzestnego... dwie pamiętne daty :(
Wujek został potrącony przez samochód dlatego też tak bardzo przeżywam przedwczorajszy wypadek u nas w Tychach w którym zginęła dwójka dzieci. Może widziałyście w faktach było pokazane.

reklama
Do góry