reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Trochę zazdroszczę biegu co poniektórym..Bo mnie w domu już strzela...do tego nie mogę latać i sprzątać...
Mi się nie podoba nowe forum....jak na razie przynajmniej...

reklama
Trochę zazdroszczę biegu co poniektórym..Bo mnie w domu już strzela...do tego nie mogę latać i sprzątać...
Mi się nie podoba nowe forum....jak na razie przynajmniej...
Oj ja chciałabym wrócić już do żywych...

Póki co tsh w normie...
Ale zaparcia od 2 tyg.
Masakra.

Ja codziennie jem owsiankę rano i też nie pomaga... Z drugiej strony gdyby nie te zaparcia to zapomniałabym, że jestem w ciąży. Ostatnio jakoś nic mi specjalnie nie dolega i chyba zaczynam przez to świrować. Dzisiaj wg kalendarza ciąża kończy 10tyg. Czyli 1/4 za mną. Ciekawe jaki wiek będzie wg USG... dowiem się 7 stycznia dopiero

witajcie:) ja ogólnie czuje się w miarę ok..mimo ze senna no i czasem tez mam mdłości ale nie często dziś już zrobiłam sobie kawę rozpuszczalna z mlekiem bo nie mogłam wytrzymać zasypiałam na stojąco:) Ogólnie wszystko jest ok 4 mam pobranie krwi a 7 badania u gin:) ciekawe ile maleństwo urosło..czy wszystko dobrze..Staram się dużo odpoczywać. Wczoraj np byłam na zakupach to powiem Wam ze mega się zmęczyłam...ogólnie zawsze mogłam latać po sklepach cały dzień...a teraz max 2 godzinki i koniec:) uroki ciąży:) Najpiękniejszy czas- bycie w ciąży:) A co do zaparć słuchajcie ja tez często je mam ogólnie to właśnie uroki ciąży polecam kefir, jabłka, jakaś dobra zupka...przynajmniej na mnie to działa:)

Venice, współczuję bidoku tego siedzenia, nie wyobrażam sobie. Ale tak na pocieszenie, po urodzeniu dziecka będziesz miała tyle zajęć, że na zakręcie nie wyrobisz, więc korzystaj :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry