reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ja też mam jakieś gorsze dni, dziś caly dzień poplakuje. mój jest w trasie non stop, wszystko sama załatwiam i tez się zamartwiam czy wszystko będzie ok. jak tak dalej pójdzie to wyląduje w psychiatryku prędzej jak ma porodówce.

reklama
Ostatnia edycja:
Net mi w domu siadł... wrrrr...A z komórki mnie wkurza.Dzięki temu dużo nie będę pisać..... Fazerka znikła i wiele dziewczyn... Co u Was?

Czesc dziewczyny. Jestem z listopadowych mam 2015 na bb. Z racji tego ze moja Zuzia zamienila juz brzuch na wlasne lozeczko nie potrzebny mi detektor tetna do podgladania malenstwa wiec chce go sprzedac. W pelni sprawny detektor tetna z Angel Saunds za 60 zl w gratisie dodam polowe zelu usg . Mi przydal sie bardzo w chwilach glupich mysli po prostu ja podsluchiwalam. Jesli jakas mama chetna zapraszam na priv

A ja wczoraj po wizycie poza ciśnieniem 180/90 :) było ok, wkurzają mnie jedynie tak częste wizyty co 2 tygodnie, a teraz mam nawet przyjść za tydzień. Będzie to 11 tydzień i lekarz może mi da skierowanie na prenatalne żebym nie płaciła.

Cześć dziewczyny!
Nie piszę dużo, bo jestem zapracowana straszliwie, ale podczytuję Was. Coś się chyba szata graficzna forum zmieniła :eek:
Zdrówka wszystkim życzę!

reklama
Witam się

Venicce jak dobrze, że napisałaś. Martwiłyśmy się. Zaglądaj proszę, choć na jedno słowo:biggrin2:. Wszystkiego najlepszego seniorko nasza :biggrin2: Mam nadzieję, ze ten krwiak się u ciebie uspokoił?

Ja też ostatnio zabiegana, dobrze, ze mam możliwość z pracy do Was zajrzeć. Dzisiaj jasełka u córci w przedszkolu. W niedzielę planujemy większe zakupy, a w sobotę imprezkę muszę szykować bo mąż ma urodzinowych gości. Dodatkowo dołuje mnie fakt, że jestem strasznie do tyłu z porządkami świątecznymi :confused2:. Wieczorem jak dziewczynki zasną zamiast brać się za robotę ja zasypiam na kanapie nawet sama nie wiem kiedy:confused2:.

Miłego dnia

Do góry