reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
MalinowaMarta
Ciekawe co kryje się pod pojęciem odpowiedniego pulsu dziecka
Olciak Ty tez nie przejmuj się na zapas! Ja na ostaniej wizycie maja gin zapytałam o puls (bo Wy o tym wspominaliście) to powiedziała mi, że na tym etapie puls nie jest bardzo istotny i zmienia się.
angelika1989
Zaciekawiona BB
MalinowaMarta 14 tydz. to już tak pewniej ja jeszcze prawie msc. do 1 tyg.
mam nadzieje że wszystko będzie dobrze z naszymi bobasami
mam nadzieje że wszystko będzie dobrze z naszymi bobasami
Kochana staram się uwierz mi ale coś kiepso mi idzie. A co do poduszek to myślałam ze chodzi o takie
Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży za - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com
Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży za - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com
MalinowaMarta
To nie dobrze jak kiepsko! Staraj sie byc dobrej myśli bobas przecież czuje Twoje emocje a przecież chcesz miec szczęśliwe i uśmiechnięte dziecko czyż nie? Także matka! Uśmiechaj się i nie smęć więcej! Wszystko bedzie dobrze. Ja poduszkę mam mniejsza niż Ty wstawiłaś.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny oczywiście puls się waha i jeżeli macie powyżej 100 to nie ma czym się martwić bo kwestia indywidualna, mówią ze nawet do 180 jest normalny. gorzej jak jest poniżej 100 ale u nas to niespotykane wiec każda z nas jest juz o ten krok do przodu i nie powinna się zamartwiac ;-)
Kamcia2810
Venicee troszke postraszylas tym brakiem udzielania się na forum
Angelika1989 witaj i spokojnej ciąży życzę.
Julka ja ostatnio zaliczyłam się do tych "5%" a puls dziecka miałam 130 wiec bać się będę do samego końca.
Angelika1989 witaj i spokojnej ciąży życzę.
Julka ja ostatnio zaliczyłam się do tych "5%" a puls dziecka miałam 130 wiec bać się będę do samego końca.
Właśnie tak sobie tłumaczę i wmawiam skutek? Jak nie jestem sama w domu i mam towarzystwo to myślenie całkiem spoko, a jak zostaje sama z synem to pomimo całej jego pozytywnej energii i uśmiechu myśli są bardziej pesymistyczne. Ale... walczę z tym!
Taka mniejsza to.miałam do karmienia małego. Tej dużej nie kupowałam ale opinie ponoć ekstra
Taka mniejsza to.miałam do karmienia małego. Tej dużej nie kupowałam ale opinie ponoć ekstra
reklama
angelika1989
Zaciekawiona BB
Kamcia Tobie także spokojnej ciąży, abyście tym razem dotarły do końca