reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie,

Boże.....jak mnie dzisiaj mdli..................bbbbblllleeee........... oszaleję..... :-(

Nie umiem się tu jeszcze połapać, na tym nowym interfejcie.... ktoś mi podpowie jak zmienić awatar?? Bo moja stara fotka kiepsko tu wygląda ;-)

reklama
witaj kkasiulka no mnie dzisiaj mdliło rano ale zjadłam kromkę z powidłami i przestało:) aby zmienić avatar to klikasz na swój profil później z lewej strony masz swoje zdjęcie ponownie na nie klikasz i pojawi ci się okienko gdzie możesz dodać nowe zdjęcie:)mam nadzieje, ze Ci sie uda:)

ja ogólnie pracuje sobie bo czuje się w miarę ok oprócz tego, ze jestem senna...wiadomo wolałabym posiedzieć w domciu coś zrobić w końcu ale cóż..obowiązki to obowiązki a ciąża to nie choroba póki można pracować to czemu nie:)

no w końcu net mam.... widac że uzależniona jestem heheh
Głupi av nie chce mi się zmienić...oj widać nowe forum nie działa jeszcze jak powinno..

Julka u mnie mdłości tez narazie ucichly, ale przyszły zaparcia eh :/ ubieralam wczoraj choinkę , niestety jest ubrana tylko z jednej strony, bo jak obchodzilam ja dookoła kręciło mi się w głowie :/ Agnesdem ja jestem z Wrocławia :)

Hej dziewczyny, ja rowniez mam problemy z logowaniem miejmy nadzieję, że to tylko chwilowo..
U mnie samopoczucie dobre, strasznie szybko ssię tylko męczę, cokolwiek chce w domu zrobic musze co pół godziny usiąść bo mi plecy odmawiają posłuszeństwa. Wcziraj pochodzilam pół godziny po sklepach i do domu

Dziewczyny u mnie ze zmęczeniem i zadyszką podobnie. Pracuje na 3 piętrze i jak wyjdę po schodach do góry to czuje się jakbym zdobyła Mount Everest ;-)

wiecie co ja tez się mecze idąc po schodach mam zadyszkę wiec zaraz zwalniam bo dziecko wiadomo ma większy puls od nas no i musze sobie zakupic jakies getry fajne z luzniejsza gumka bo te co mam cisna mnie w brzuchu i pozniej wieczorem mnie boli wszytsko..wiec odkad zrobilo sie ciasno to staram sie chodzić w tunikach:)

reklama
Do góry