reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oj ja chciałabym wrócić już do żywych...Trochę zazdroszczę biegu co poniektórym..Bo mnie w domu już strzela...do tego nie mogę latać i sprzątać...
Mi się nie podoba nowe forum....jak na razie przynajmniej...
Póki co tsh w normie...
Ale zaparcia od 2 tyg.
Masakra.
fazerkamm
Fanka BB :)
witam sie
przez te swieteczne sprzatanie ostatnio Was troszke zaniedbuje... przepraszam bardzo i obiecuje ze sie poprawie
przez te swieteczne sprzatanie ostatnio Was troszke zaniedbuje... przepraszam bardzo i obiecuje ze sie poprawie
angelika1989
Zaciekawiona BB
Oj ja chciałabym wrócić już do żywych...
Póki co tsh w normie...
Ale zaparcia od 2 tyg.
Masakra.
Julita mam dokładnie to samo.. zaparcia i zaparcia i tak w kółko :/ a gdzie tam do 9 msc... brrr
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja już nie mam pomysłu.Julita mam dokładnie to samo.. zaparcia i zaparcia i tak w kółko :/ a gdzie tam do 9 msc... brrr
Jak sobie poradzić w poprzedniej ciąży pomagalo mi kiwi a teraz nic...
mamawiki32
Fanka BB :)
Ja codziennie jem owsiankę rano i też nie pomaga... Z drugiej strony gdyby nie te zaparcia to zapomniałabym, że jestem w ciąży. Ostatnio jakoś nic mi specjalnie nie dolega i chyba zaczynam przez to świrować. Dzisiaj wg kalendarza ciąża kończy 10tyg. Czyli 1/4 za mną. Ciekawe jaki wiek będzie wg USG... dowiem się 7 stycznia dopiero
witajcie ja ogólnie czuje się w miarę ok..mimo ze senna no i czasem tez mam mdłości ale nie często dziś już zrobiłam sobie kawę rozpuszczalna z mlekiem bo nie mogłam wytrzymać zasypiałam na stojąco Ogólnie wszystko jest ok 4 mam pobranie krwi a 7 badania u gin ciekawe ile maleństwo urosło..czy wszystko dobrze..Staram się dużo odpoczywać. Wczoraj np byłam na zakupach to powiem Wam ze mega się zmęczyłam...ogólnie zawsze mogłam latać po sklepach cały dzień...a teraz max 2 godzinki i koniec uroki ciąży Najpiękniejszy czas- bycie w ciąży A co do zaparć słuchajcie ja tez często je mam ogólnie to właśnie uroki ciąży polecam kefir, jabłka, jakaś dobra zupka...przynajmniej na mnie to działa
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Venice, współczuję bidoku tego siedzenia, nie wyobrażam sobie. Ale tak na pocieszenie, po urodzeniu dziecka będziesz miała tyle zajęć, że na zakręcie nie wyrobisz, więc korzystaj :-)
reklama