reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Paula witaj No ciekawe czy Ci się spełni. Mi jakoś brak przeczucia... Liczę, że ma kolejnej wizycie 5 stycznia coś wstępnie się dowiem...
Gwiazda_237
Ciężarna mama zilustrowała problemy z jakimi zmaga się każdego dnia. Lepiej nie mogła tego ująć! - popularnie.pl
dziewczynki spójrzcie na to fajne ilustracje
dziewczynki spójrzcie na to fajne ilustracje
Paula witaj No ciekawe czy Ci się spełni. Mi jakoś brak przeczucia... Liczę, że ma kolejnej wizycie 5 stycznia coś wstępnie się dowiem...
Podchodzę do tego z dystansem, ważne żeby dzidzi była zdrowa. tatuś za to już sobie synka wyobraża. A która to będzie Twoja wizyta?
Kamcia2810
Dziewczyny wszystko przejdzie, a jak maleństwo się urodzi to szybko zapomnicie ;-)
własnie zapisałam się na dwudniowe katechezy dla narzeczonych, ktoś był na takich kursach? jakie wrażenia?
U nas były obowiązkowe 3 katechezy plus 2 albo 3 spotkania z psychologiem małżeńskim. Nic specjalnego.
Paula witaj i spokojnej ciąży życzę
Oby, oby
Nie wiem czy to dziwne, czy może już którejś mamie się zdarzyło, że podświadomie wyczuwala płeć dziecko, moje wewnętrzne ja krzyczy do mnie, że to będzie chłopak.
W pierwszej ciąży w 100% byłam pewna od samego początku, że będzie dziewczynka. Teraz myślę, że będzie chłopiec, ale już nie mam takiej pewności.
reklama
iwonaimaja
często już właśnie na prenatalnych mówiągwiazda dzięki za poprawienie humoru.ale się uśmiałam.
ja czuję że będzie Maja kiedy pierwsze info było ok 20 tyg dobrze pamiętam?
z Majką poznałam płeć ok 16 tyg a z Lilianką ok 20 tyg wiem że to był 8 styczeń