reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
To się ciesze dziewczyny ze nie które się uśmiechnęły z was trochę śmiechu jest wskazane
Witam kobitki, dzisiaj umowiłam sie na prenatalne na 4 stycznia ..
Mam katar i czuje sie taka przybita cały dzien chodze jak cien... Za tydzien wizyta u ginekologa juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyć fasolke..
Needi - ja na youtubie ogladam porody naturalne i w domach jak kobiety rodza wczoraj to chciało mi sie wyć tak pieknie nagrane i takie emocjonalne to bylo ze az na moemnt przestałam sie bac porodu haha : )
Mam katar i czuje sie taka przybita cały dzien chodze jak cien... Za tydzien wizyta u ginekologa juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyć fasolke..
Needi - ja na youtubie ogladam porody naturalne i w domach jak kobiety rodza wczoraj to chciało mi sie wyć tak pieknie nagrane i takie emocjonalne to bylo ze az na moemnt przestałam sie bac porodu haha : )
MalinowaMarta
Gwiazda dobre to było wszystko to nas czeka pewnie...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny wy macie wizyty co 2 tygodnie ?
Jolcia_
Paula witaj
Dziewczyny macie jakieś sposoby na podrażnione przez wymioty gardło?
Dziewczyny macie jakieś sposoby na podrażnione przez wymioty gardło?
Mendoza813
Gwiazda_237 26 dokładnie.
No to ja też się zapisuję na 26 lipca :-)
A ja mam przeczucie, że to dziewczynka. Poprzednio byłam podświadomie nastawiona na chłopaka i się potwierdziło. Ciekawe, czy kobieca intuicja w ciąży chociaż trochę działa ;-)
No to ja też się zapisuję na 26 lipca :-)
A ja mam przeczucie, że to dziewczynka. Poprzednio byłam podświadomie nastawiona na chłopaka i się potwierdziło. Ciekawe, czy kobieca intuicja w ciąży chociaż trochę działa ;-)
To witam w gronie 26 lipca
Okaże się, może moje przeczucie też się spełni, chociaż czasami mam wrażenie, że tego chłopaka czuję przez mojego faceta już dwa razy mnie pytał czy widać siusiaka :d ciekawe ile jeszcze razy będę musiała tłumaczyć, że to za szybko, hehe.
reklama
aleksandra_25
Początkująca w BB
Dziewczyny Wy ciągle piszecie a ja już chyba z tydzień zaległoś i mam alho i więcej, eh... Mam nadzieję że u Was ok i że zła passa się skończyła ja w czwartek idę do lekarza i już nie mogę się doczekać miała już któraś usg genetyczne???