reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Needi, Maryńka - dzięki!! Nie zauważyłam wcześniej ;-)
Madzia - mi też wypadają. A wypłowiałe już są na czubku okropnie, dobrze, że w czapce chodzić już można :-D Z farbowaniem poczekam. Farbę mam w łazience, mi zawsze farbuje mój Arek.
Justa, żelowych nigdy chyba nie robiłam.

reklama
Justyna to juz coraz blizej... Pamietam te nasze przygotowania i stres bo my braliśmy ślub we wrześniu tego roku. A pózniej to tak szybko wszystko zleciało, że chciałoby się to przeżyć jeszcze raz... A wesele duże robicie? U nas było 130 osób :)

Nasze wesele na 100 osob :)
nie stresuje sie niczym tylko jeszcze nie cwiczymy pierwszego tanca :)

Ja też słyszałam ze hybryde w ciąży śmiało mozna robić z farbowaniem też czekam chociaż jest juz u mnie tragedia tyle siwych włosów.. nie wiem czy na święta nie zlamie sie i nie poszukam jakiejś farby bez amoniaku, bo ostatnio farbowalam pod koniec wrzesnia
Justa to pewni e przygotowania pelna parą, my slub bralismy w pazdzierniku tego roku i pamiętam miesiac przed to kupe zalatwiania jeszcze bylo, u nas bylo 70 osób:) A pierwszy taniec my ćwiczylismy dopiero 4 dni przed slubem:p
Julka najważniejsze zeby suknia pasowala :D
Moja kolezanka brala slub na poczatku piatego miesiaca ciąży i miala taka fajna sukienke z zakładkami ze prawie nic nie bylo widac

A wyobraźcie sobie, jak ja brałam ślub to już Mikołaj miał 4 miesiące, razem z jego chrzcinami i tak byłyśmy zżyte na naszym forum czerwcowym 2005, że dziewczyny zrobiły mi niespodziankę i zamówiły prześliczny bukiet w kwiaciarni w mieście, w którym brałam ślub, z bilecikiem, że to od CZERWCÓWKOLANDU :-):-):-) I wychodząc z auta pod kościołem podszedł do mnie pan z kwiaciarni i mi wręczył te kwiaty!!!! My w ogóle tak już później byłyśmy zżyte, że spotykałyśmy się we Wrocławiu, a jak jechałam nad morze na wakacje to w Gdyni :tak: Tylko my zaczynałyśmy na noworodku, a tu się przeniosłyśmy dużo później, bo trole się tam pojawiły i w sumie wątek przygasł. Ale fajnie było. Może i nam się tak uda???? ;-):-)

Lila ale miło! Super dziewczyny zrobiły Ci niespodziankę :) ja to sobie nie wyobrażam ślubu 4 miesiące po porodzie, pewnie dłużej potrwa dochodzenie do siebie i do jako takiej figury wiec w sumie cieszę się, że to już za nami. My to tak sobie zaplanowaliśmy, że najpierw wesele potem dziecko żebym na panieńskim i swoim weselu jeszcze się napić mogła [emoji6]

reklama
Do góry