Witam!
Jejku, ja nadal jakoś słabo się czuję. Zdjęcie miałam wstawić, pisać częściej, a tu wciąż coś. Do tego dzieci, mąż ;-)
Brzuch mnie pobolewa, zwłaszcza wieczorem. Delikatnie, ale czasami mam wrażenie jakby mnie skóra trochę piekła. Dziwnie tak. Mocniej zaboli przy gwałtownym ruchu właśnie.
Zaparcia, w każdej ciąży miałam. Teraz jeszcze nie, choć w weekend nie załatwiłam się. Mam nadzieję, że to nie początki
Cycki - mam większe i bolą. Czasami trochę mniej. Najwięcej wieczorem. Ciepły prysznic dobrze im robi.
A czy z tą kąpielą to chodzi o wannę czy też o prysznic, żeby nie było za gorąco?? Bo ja tak lubię gorący prysznic, bo mi wiecznie zimno. Wanny nie mam.
Fazerkamm - współczuję!! Też czuję się nie za fajnie. Choć mam dni, że mnie mdli mniej. I wtedy znowu nie wiem co lepsze...;-)Też nie mam mocy na sprzątanie
Z tymi tekstami niektórych bliskich to porażka wrryy
Moja siostra też mojemu młodszemu coś czasem naopowiada, naobiecuję, np. dzwoni do niego (zamiast do mnie!!!) i mówi mu, że go zabierze na weekend do siebie, nie zapyta czy ja mam jakieś plany, a ten mi potem wyje, bo ja nie jestem dobra. Nie mam już sił. Ona jest starsza ode mnie o 9 lat i chyba wciąż traktuje mnie jak dziecko. Tyle razy jej mówiłam. Brak słów!
Kkasiulka - świetnie napisałaś!
Madziolina, ale na ostatnim usg było ok?? Teraz też będzie, główka do góry!! Ale rozumiem strach.
Julita, trzymaj się! Na wizycie dowiesz się co i jak.
Julka, Jolcia, Iwonaimaja - kciuki za wizytę!!
Maryńka, trzymam kciuki!!!!!!!!!! Oby wszystko było dobrze! Zdrówka dla Synka!
AniaFania - u mnie już wiedzą. Po ostatniej wizycie powiedzieliśmy. Radość wielka
Z toxo pamiętam z tamtych ciąż, że wychodziło mi, że już miałam i teraz nie mam.
MamaWiki - można hahaha
Julka, zapytasz dokładnie lekarza, ale teraz to jest tak, jak piszą Dziewczyny
Olcia, pobolewa czasami
Byłam dziś na badaniach. Ciekawe co mi tam powychodzi. Dawno nie robiłam. Oby było w miarę. I nie kazał mi robić grupy. Ja wiem jaką mam.