reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnesdem witaj :) mi lekarz zabronil przez pierwsze trzy miesiące, a pozniej tylko ekologicznymi farbami :)

Lila ja tak mam zr styczniowkami 2012 :) do tej pory utrzymujemy ze soba kontakt, z niektórymi jestem naprawdę blisko i mamy nadzieje ze kiedys sie zobaczymy bo dzieli nas duzo km.. z tymi co sie widzialam nadal utrzymuje kontakty :) jedna z nas niestety zmarla to byly dziewczyny z wiencem na ktory sie zlozylysmy a dzieciaczkom na pamietke po mamie stworzyliśmy album z jej wypowiedziami o dzieciach i rodzinie. Jeden chlopczyk poparzyl sie dosc mocno to paczke mu zrobilysmy... duzo akcji w sumie robilysmy i jak sie cos wydarzy to do tej pory akcje robimy :)

reklama
Hybryda nie daje rady? Jak to? Mi wytrzymuje spokojnie ponad 2 tyg i jedyny problem to odrost.

Praktycznie zawsze mi coś odpryskuje po kilku dniach. Ale to pewnie dlatego, że albo używam tarki żeby małemu zetrzeć jakieś owocki, albo piorę na szybko ręcznie jego śliniaki.. Już wolę sobie na wyjście pomalować odżywką niż się wkurzać na stratę pieniędzy :-(

Uzywalam wcierki jantara nie zadziała ... Kupilam super preparat ...widziałam różnice ale gdy czulam jego zapach to wymiotowalam ...i go nie uzywam ... Dziś kupiłam witaminy .. Bo bralam tylko kwas foliowy bo wyniki miałam dobre .. Ostatnia ma nadzieja to witaminki:)i jutro scinam włosy bo zauważyła m sporo rozdwojonych końcówek ... A jeśli chodzi o garbowanie mi lekarz powiedział ze w 1 trymestrze nie powinno się w ogóle farbowac nawet farbami bez amoniaku czy farbami ziolowymi bo tak. Czy siak w każdym jest chemia.. I substancje które niekoniecznie dziecku przypasuja .. Wiec farbą w styczniu ... :
)

Fazerkamm straszna historia. Super się zachowałyscię!

A my ślub mieliśmy 15 stycznia spadł śnieg, był mróze ale słonko grzało. Pięknie bylo... pierwszego tańca nie chce pamiętać. Pełna kompromitacja :-D

Odnośnie preparatów na włosy, to ja mogę polecić Revalid. Jest dosyć drogi i nie wiem czy wolno w ciąży albo przy karmieniu piersią, ale u mnie dał super rezultaty. Stosowałam przed ślubem ze trzy miesiące i z moich kilku włosów na krzyż naprawdę się poprawiło. Tylko miał wadę, bo to się łyka trzy razy dziennie i ciągle mi się skrzypem odbijało.. Bleee

reklama
Do góry