reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka mowia jeszcze ze wiecej niz dwojke dzieci nie powinno sie miec przy konflikcie.

Kitty89 to nic sie nie dzieje jak Ty masz + :)

AniaFania taki zastyrzyk to nic w porównaniu do bolu przy porodzie :)
Hahaha Danielek jest boski z tym buuuu :D

Cholers gardło mnie boli i czuje ze mnie rozklada :/ :/ :/

reklama
Dziewczyny jak z waszymi włosami ?
ja juz nie wiem co zrobić ... wychodzą mi garciami .. jutro ide do fryzjera je obciąc :(
wczesniej w ogole nie znałam czegoś jak wypadanie włosów ...
Lila juz bede na bieżaco :)

U mnie ok, nie wypadają, może brakuje Ci witamin? Bierzesz jakiś zestaw? Ale problem wypadania znam bo swego czasu bardzo mi wypadały przez tarczyce używałam wtedy wcierke do włosów jantara i bardzo mi pomogła także polecam.

Justyna to juz coraz blizej... Pamietam te nasze przygotowania i stres bo my braliśmy ślub we wrześniu tego roku. A pózniej to tak szybko wszystko zleciało, że chciałoby się to przeżyć jeszcze raz... A wesele duże robicie? U nas było 130 osób :)

reklama
jestem tu nowa lipcowa 2016:) słuchajcie a wy farbujecie włosy ???:-D

Witaj wsród nas :) a na którego lipca masz termin? podobno z farbowaniem lepiej wstrzymać się do 2 trymestru i ja tak robię, ale to rożne są teorie jak poczytasz w necie... Podobno farby bez amoniaku nie są szkodliwe i farby nie przenikają przez skórę.

Do góry