reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Już Was wczoraj miałam pytać o te cycki... Mi urosły jakoś bardziej niż w pierwszej ciąży o tej porze, aż się boje co będzie dalej. Jeszcze tak mrowią czasami jakby produkcja szła pełną parą ;)
Aniafania ja się bardzo płaczliwa zrobiłam, dramat po prostu. W sobotę podskoczyłam na bazarek do piekarni i oczywiście nie było gdzie zaparkować. Wracam,a tu pani ze straży na mnie czeka,dowodzik itd i wiecie co normalnie z nerwów mi łzy leciały. Nie byłam zła na tą kobietę, taka praca, tylko na siebie, że tam zaparkowałam. Zostałam pouczona. Jak wróciłam do domu, opowiedziałam mężowi sytuacje i swoją reakcje, to wyobraźcie sobie popłakałam się ze śmiechu,można ? Można...

reklama
Powiedzieliśmy od razu naszemu czterolatkowi :) jest szczęśliwy ze będzie miał rodzeństwo.. codziennie wspomina ze będzie sie dzidzia opiekowal.. jak widzi ze jest mi niedobrze to biegnie po miske.. jak je jakas przekaske to zawsze daje mi troche zeby dzidzia tez zjadla :) uczulam od teraz juz wszystkich ze jak sie malenstwo urodzi i będą przychodzić w odwiedziny to zeby sie najpierw starszakiem zainteresowali a pozniej malenstwem.. tesc mnie wczoraj troche wkurzyl bo walna glupim tekstem ze będzie musial sie dzielic z rodzenstwem.. to "musiał" mnie wkurzylo.. od razu wylumaczylam Maksiowi ze tak nie będzie...

A co do sprzątania to robie to naprawdę w zolwim tepie i firanki to sekundka na zdjecie bo mam wsuwane na karnisz :) dzieki za kopniaka! :)

Needi mnie w ogole nie bolaly piersi w poprzedniej ciąży i przy karmieniu :) chyba bylam szczesciara ;) teraz mnie pobolewaja ale do zniesienia :)

Nedi - mnie okropnie bola sutki jakies takie duze sie zrobily i jak bluzke na noc ubieram to bol dziwny.. :/

AniaFania- bolu gardła na szczescie sie pozbyłam chleb z czosnkiem i syrop z cebuli teraz walcze z tym katarem...

Coś mnie dzisiaj podbrzusze pobolewa jak na @..

Julka- ale to robilas badania na combsa ze prawdopodobnie macie konflikt? ja mam grupe ARh- a mąż ORh+ i tez sie boje ze cos moze byc ale teraz potrafia sobie z tym poradzić lekarze.

tak, ja mam - a on ma (prawdopodobnie bo nie pamięta dokładnie) +. ale jak wróci z trasy to jedzie zrobić badania i będziemy wiedzieć na 100%, eeee jak tylko tyle to przeżyje ;-)

Julka ja mam odwrotnie + a mąż -
Nedi mnie piersi rowniez bardzo bola i sa ogromne, musialam odszukac stanika sprzed odchudzania gdzie mialam wieksze o 2 rozmiary
Hope u mnie dzisiaj rowniez szaro buro
Ania Franka ja mam wynik toxo identyczny jak Malinowa Marta igg+ igm-
Fazerkamm ja ostatnio tez wieszalam firanki, powoli i z przerwami:)
Jolcia strasznie Ci współczuję tych omdlen i wymiotów, mam nadzieje ze zaraz Ci przejdzie bo u mnie od kilku dni jest juz duzo lepiej
Marynka sciskam mocno i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Ja ostatnio czuje sie duzo lepiej juz tyle nie spie:)
Zaczynam sie objadac i moje - 2kg juz przerodzilo sie w +3kg
Milego dnia :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Cudowne jesteście :-) u nas spokój. Brzuch tylko raz mocno o 15 zabolało. Trochę tez jak na okres pobolewa. Piersi bolą. Wielkie są. Obchód był lekarka nie planowała luteiny ani progesteron. Na życzenie mi podadzą. Jak nie będę krwawic to jutro usg i do domu :tak: od razu mi lepiej.

Nasz mały poinformowany o dzidku. Do zachwytu mu daleko. Wiec narazić przerqalismy uswiadamianie...

Fazerka zastrzyk w dupkę hehe no naprawdę nie ma jak po porodzie jeszcze dostać strzała hehehe.
tez się cieszę że nasz Daniel już wie, czasem rabi nagle buuuu w stronę brzucha i pyta czy poczułam jak się dzidzia schowała :)

reklama
AniaFania- gdzie chodzisz do ginekologa ? rodzilas w cieszynie ? wybierasz sie na prenatalne jak tak to gdzie ?
Przepraszam ze tak wypytuje ale ja kolo ustronia mieszkam wiec ciekawska jestem..

Dziewczyny pobolewa was jeszcze czasem podbrzusze?

Do góry