Hejka Kobietki jak tam samopoczucie na tyle o ile może być w ciąży
Ja wybrałam się z przyjaciółka w sobotę do kina na LISTY DO M i powiem wam że strasznie mnie ten film dobił. Musieli zrobić świąteczny dramat?? ehh fakt ze ja teraz płacze na zawołanie no ale przegięli.
Czuje się świetnie brzuszek rośnie mdłości brak hmm czy ja w ogóle w ciąży jestem czy przytyłam hehehe.
Dwa pytanie do mam które mają starsze dzieci czy powiedziałyście już swoim pociechą że będą mieć brata lub siostrę?? Jak reagują?? Czy mówią już do brzucha? Mój Daniel bez przerwy i tak długo się wąchaliśmy czy mówić no bo niby jak mu potem wytłumaczyć jeżeli (odpukać) coś poszło by nie tak? Ale jest bardzo dumnym starszym bratem i bardzo szczęśliwym już by chciał by maleństwo było z nami
Czy którejś z was wyszła toxplazma gondi na plusie?
IwonaMaja powodzenia na wizycie na pewno będzie dobrze
brry porządki świąteczne porażka przydało by się w końcu ich chwycić. Ale syndrom wicia gniazda włącza się w trzecim trymestrze chyba
Fazerka wysyłam kopniaka
uważaj tylko z tymi wysokościami firanki zawsze zostawiam mężowi
po kilku tatach małżeństwa w końcu załapał co to zakładka!!
Olcia zdrowia życzę
współczuje złego samopoczucia a najgorsze ze za bardzo nic nie można zażywać. a już zwłaszcza na gardło. Proponuje mleko z czosnkiem i miodem jeżeli dasz radę
Maryńka i jak tam? Dopadłaś jakiegoś lekarza? Wiesz coś więcej. Najważniejsze że USG było i serduszko bije.
Julka powodzenia na wizycie
daj znać jak tam i czy wszytko dobrze.
Jolcia mam nadzieję że guz nie jest za duży i nic poza tym się nie stało. Udanej wizyty
może naszykuj kubeczek z wodą i powiedz Amelce jak mama zdrzemnie się na podłodze to ma cię podlać