reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Maryńka trzymaj się

dziewczyny współczuję tych mdłości choć w sumie ja też mam ale jakoś już je znoszę

u mnie dzisiaj wizyta o 14.30 trochę się boję bo te dwa dni miałam ciężkie brzuch wieczorami pobolewał
obiecałam sobie że jak dzisiaj będzie wszystko ok to biorę się za porządki świąteczne

reklama
Dzien dobry :)

Marynka jak u Was?
Venicee u Was jak tam?

Kopnijcie mnie!!!! Do niedzieli moja chalupa musi błyszczeć bo przyjezdza rodzinka na swieta <3 a ja mam okrutnego leeeeenia!!!! Okna, firanki itp trzeba zrobic...

madziolina_p możesz mi napisać jaką miałaś beta hcg jak miałaś zaśniad ??? Ja dużo się naczytałam właśnie o tych zaśniadach że jest dużo podwyższona beta a ja w 8 tygodniu miałam ponad 250 000 ale lekarz to olał. w 8 tygodniu serce biło teraz idę do gina w środe.

Dzien dobry :)

Marynka jak u Was?
Venicee u Was jak tam?

Kopnijcie mnie!!!! Do niedzieli moja chalupa musi błyszczeć bo przyjezdza rodzinka na swieta <3 a ja mam okrutnego leeeeenia!!!! Okna, firanki itp trzeba zrobic...

Ja najpierw siebie kopnąć. W tym roku olalam sprawę. Ledwo chodzę a jeszcze do pracy i ja mam jeszcze pucowac? O nie. Syfu nie ma.

Hej dziewczyny ;) wybaczcie ze się nie odzywałam ale miałam ciężki weekend .
Marynka trzymaj się ściskam kciuki :*
Nedi -ja bym się powstrzymał z oknami bo podobno nie wolno w ciąży myć ja mam zabronione od samego początku .

Wczoraj trochę po sprzątalam dziś znowu nic nie robie bi będą remont mi kończyć .

Ja mam wizytę w środę bo potrzebuje l4 a w czwartek idę prywatnie ;) zobaczymy co na prywatnej mi lekarz powie ;)

Gwiazda to chyba zależy od samopoczucia. W pierwszej ciąży mam zdjecie jak w 8mym mcu okna myje i nic mi nie było. Ale w tej ciąży gorzej się czuję.

Marynka- trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !!!!!!!
Jolcia - wspolczuje Ci tych wymiotów i tych omdleń. Oby Ci to jak najpredzej przeszlo.

A ja przeziebiona na pocztek bol gardla ktory wyleczylam a teraz katar. Powiedzcie mi czy to jest niebezpieczne w ciazy bo ja oczywiście schizuje.. (lecze sie naturalnie)

reklama
Do góry