reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam, bo samopoczucie mi nie dopisuje. Dół i do tego ciągłe mdłości. A Wy nasmarowałyście tyle, że tylko z grubsza przeczytałam i już nie pamiętam co chciałam której odpisać :-(
Na dodatek ostatnio mam takie dziwne uczucie ściskania w gardle. Nie wiem czy to ciśnienie czy może coś z tarczycą.. No i martwi mnie to mocno, bo nigdy tego nie czulam. Chyba, że to stres... Ale w tym tygodniu w końcu sprawdzę tsh a wizyta już za tydzień!! A we wtorek wyjazd z tego dzikiego kraju do domu :-D I jak tylko wrócimy, to zjem wszystko na co mi narobiłyście ochoty :-D
Pozdrawiam Was cieplutko i przepraszam, że się nie odnoszę do Waszych postów. Postaram się częściej zaglądać.

reklama
Dziewczyny kochane trzymajcie kciuki. Jestem w szpitalu. Rano krwawienie dostałam. Wezwalam karetke. Dostaje tylko magnez i witaminy w krplowce. Brzuch pobolewa. Jakby skurcze. Synek na dodatek gorączkuje a mnie do domu wysłać chcieli... od początku miałam jakieś dziwne przeczucie co do tej ciazy. No fasolka postraszyla i niech już grzecznie siedzi.

wy też się trzymajcie. Wrzućcie jak mozecie na luz. Bo to tempo życia stresy są straszne. Buziole w brzuchole:tak:

Marynka trzymam moooocniutko kciuki by bylo wszystko dobrze!!! Usg zrobili? Zdaje sobie sprawę z tego ze ciezko jest sie nie stresowac w tej sytuacji ale postaraj sie jak najmniej... dawaj znac co u Was!

Dzięki wielkie! Tak miałam usg serduszko bije i raczej wszystko Oki. Żadnej cysty czy polipa. Może to te stresy synek gorączkę ma od 2 dni, mało śpimy, wstawać musze bo tata jest bee. jak go podlecze to znowu chory. Może to ten kaszel mój. Test na grypę mi zrobili ale wyniki negatywny. Maseczkę dostałam i swój pokój. Może kąpiel za ciepła. Łazienkę myląm kreta uzywalam no sama już nie wiem. Szukam przyczyny analizuje ostatni tydzień. Dzisiaj mało lekarzy jutro bede pytac czemu nie dostaje ani luteiny ani progesteron

Wierzę że będzie dobrze. Nie damy sie :tak:

reklama
Do góry