reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Anulka<3 ja tak mialam w pierwszej ciazy.. czy sie obiadalam czy nie to tylam tyle samo.. na koniec mialam +22kg :o

Kitty89 to chodz teraz do mnie, zmotywujesz mnie do posprzatania bo tragedia w domu.. syf straszny ale choinka juz stoi :D

Madziolina_p będzie dobrze!!! Trzymam kciuki!

reklama
Witajcie...
Przepraszam że ostatnio nic nie pisze ale moje samopoczucie słabe... dziś rzygajaco i mdleje:( guza sobie nabilam na samym środku czoła :/
Od wczoraj mamy wielką niespodziankę:) przyleciała do nas Siostra Wojtka z usa na swięta:) nikt nic nie wiedział:) ostatnio na swięta w PL Kasia była 24 lata temu.

Jutro wizyta, już się nie mogę doczekać:)

Ostatnia edycja:
Jolcia to nie dobrze że mdlejesz. Chociaż mi ostatnio też czesto kręci się w głowie. Nie cierpię pierwszego trymestru

reklama
Do góry