reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lila ja z komory pisze to tu suwak ciężko ustawić, ale może dziś wejdę na z kompa.
Ja mam termin na 24.07 chyba a mąż na Ito 9.07 a mój Tata 29.07 ale albo wtedy wcześniak albo przenoszone hehe

reklama
A ja siedzę w pracy i duszno mi, macie tak czasem? Okna pozamykane i duszno eh... Oby do 15

Ja też tak czasem mam, duszno mi i słabo, tchu brakuje i czuję się jakbym maraton przebiegła....

madzia mi raczej zimno, ale mam od czsu do czasu skoki pulsu bo czuje, a ja jestem na tym punkcie wyczulona bo na tym polegała moja nerwica.

O rany! :szok::eek: Ja też mam takie skoki, to czasem na aparacie wyświetla się jako arytmia.

I CAŁY CZAS jest mi zimno..... o juz nie wiem co mam robić ze sobą. Trzęsę się jak galareta.........

4 listopada a ślub 5 listopada hihi

Hhehehe, ja mam urodziny 3 listopada :-)

Ja dziś byłam ostatni dzień w pracy!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jupi!!!!!!!

Już miałam totalnie dość......:angry:

Dzieci się cieszą, mąż zadowolony, że będę w domu i wszystko ogarnę, moja mama odsapnie.....uuuuffff............

Ktoś dziś wizytował? Hope??

Ja dziś zaczęłam 10 tydzień! Ale mi szybko leci ten czas...............

Usmiechnieta myslalam ze tylko ja mam takich świetnych znajomych :) a moj maly niestety szybciutko lapie chorubska... maz sie wlasnie rozklada :/ :/ :/ juz sie boje!!

Błękitna_Orchidea pytalam bo podobno jak sie raz zlapalo tego wirusa to później latwiej go zlapac... oby w Twoim przypadku to sie nie sprawdzilo..

Moja siostra ma urodziny 21 a kuzyn 14 takze moze ktoremus zrobie prezent urodzinowy :) hi hi

My z mężem i siostrami jesteśmy z października. Teść ma urodziny 2.07, a termin mam na 20.07. Choć pewnie będę mieć znów cięcie więc będzie troszkę wcześniej.

Kasiulka to witam w gronie l4 ;) ja tez obiecywałam mężowi, że jak będę w ciąży to wszystko będę w domu robić sprzątać prasować itd a mi sie nic nie chce! Az mi czasem wstyd ale mam juz patent pol godziny przed jego przyjściem do domu ogarniam chatę zeby to jakoś wyglądało Haha! Ty masz jeszcze dzieci to wypełnią Ci czas u mnie to nuda... I mega lenistwo

Kasiulka to witam w gronie l4 ;) ja tez obiecywałam mężowi, że jak będę w ciąży to wszystko będę w domu robić sprzątać prasować itd a mi sie nic nie chce! Az mi czasem wstyd ale mam juz patent pol godziny przed jego przyjściem do domu ogarniam chatę zeby to jakoś wyglądało Haha! Ty masz jeszcze dzieci to wypełnią Ci czas u mnie to nuda... I mega lenistwo

Ojjj...ja nie zamierzam się zabijać o każy pyłek w domu, no co Ty... :p Bardziej chodzi o zawożenie, odwożenie dzieci do szkoły przedszkola, zakupy obiad... to już dużo.....Każdy patent jest dobry, byle wyjść na swoje :-p:tak:

madziolina - ja jestem po operacji kręgosłupa.... Dla mnie praca siedząca to ogromne obciążenie. Do tego stres, a ja mam kłopoty z ciśnieniem. W mojej sytuacji, po mojej historii choroby nie było innego wyjścia. Zreszta, nie dalej jak w lutym lekarz kazał mi wogóle wybić sobie pracę siedzącą z głowy i zapisywać się na reoperację. Ale nie chciałam o tym słyszeć, poszłam na rehabilitację i codziennie ćwiczę w domu.

hej
Ja też o l4 nie myślałam ...a mam już chwilkę....
A ja z grudnia jestem i chwalę to sobie -moi rówieśnicy dawno już mają swoje 36....a ja jeszcze nie :p

reklama
Hej dziewczyny! Baaaaaardzo rzadko się odzywam, ale wynika to z mojego ciążowego samopoczucia :p mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości :( byłam dzisiaj u lekarza, strasznie się denerwowalam przed, ale niepotrzebnie, bo wszystko jest super :) wyniki świetne. A gdy po raz pierwszy usłyszałam serduszko myślałam, że zacznę krzyczeć ze szczęścia, a narzeczony uronil parę łez :):):):):) następna wizyta 11.01, akurat 12 tydzień.
PS. Zaraz wrzucę zdjęcie z usg do odpowiedniego wątku :)

Do góry