reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Oj, to ja jestem ze stycznia i zawsze byłam najstarsza w klasie, tak że po nowym roku kończę 34, więc Venice - rocznikowo 3 lata, ale w rzeczywistości 2 lata różnicy między nami, czyli żadna różnica :-p

reklama
Ja w sumie cały czas myśle o l4. napewno w marcu juz chciałabym być bo mamy wtedy ślub i przynajmniej będę mieć chwile żeby się wszystkim zajac. teraz najważniejsze żeby było ok. ależ ja się stresuje a jednocześnie chce juz wizyte

Dziewczyny ale ja też chciała bym być na l4, ale ja nie powinnam bo tak jak pisałam wróciłam po macierzyńskim i półrocznym zwolnieniu do roboty, mam taką opcję ze u mnie w pracy mam umowę o pracę na najniższą krajową i umowę zlecenie na resztę kasy. I jest tak że jak któraś zachodzi w ciążę to przepisu ja na jedną umowę o pracę i jest zwolnienie, ja tak mialam, ale jak wróciłam to znowu mam dwie umowy wiec muszę trochę popracować i poczekać do 12 tyg albo trochę dłużej i zobaczyć czy Bedzie wszystko ok i dopiero im powiem

reklama
Do góry