reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Oj, to ja jestem ze stycznia i zawsze byłam najstarsza w klasie, tak że po nowym roku kończę 34, więc Venice - rocznikowo 3 lata, ale w rzeczywistości 2 lata różnicy między nami, czyli żadna różnica :-p

reklama
Ja w sumie cały czas myśle o l4. napewno w marcu juz chciałabym być bo mamy wtedy ślub i przynajmniej będę mieć chwile żeby się wszystkim zajac. teraz najważniejsze żeby było ok. ależ ja się stresuje a jednocześnie chce juz wizyte

Dziewczyny ale ja też chciała bym być na l4, ale ja nie powinnam bo tak jak pisałam wróciłam po macierzyńskim i półrocznym zwolnieniu do roboty, mam taką opcję ze u mnie w pracy mam umowę o pracę na najniższą krajową i umowę zlecenie na resztę kasy. I jest tak że jak któraś zachodzi w ciążę to przepisu ja na jedną umowę o pracę i jest zwolnienie, ja tak mialam, ale jak wróciłam to znowu mam dwie umowy wiec muszę trochę popracować i poczekać do 12 tyg albo trochę dłużej i zobaczyć czy Bedzie wszystko ok i dopiero im powiem

reklama
Do góry