reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Madziolina - ja rzuciłam L4 bo to ni była praca, dla ktorej z moim zdrowiem warto ryzykować. Wiem, zębie mam tam powrotu nawet po tygodniu zwolnienia Ale trudno, zdrowie dziecka i moje ważniejsze. Jeśli miałabym spokojną pracę i nie musiałabym skakać po 6m drabinie, dźwigać kartonów z dostawą i stać 12h to chciałabym pracować jak najdłużej. Z córka pracowałam do 8 miesiąca a dzień przed cesarskim zdawałam egzamin na uczelni...

reklama
Madzia ja też nikomu nic w pracy nie mowie. planuje w styczniu a kolo 8 kończę pierwszy trymestr wiec myślę że może wtedy chyba ze się wcześniej domyśla bo mi już brzuch zaczyna być widać! pozatym mi też jest strasznie zimno a od poniedziałku śpię sama bo mój jest w trasie, nienawidzę tej jego pracy :-(

reklama
Do góry