reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerka ja kocham takich znajomych co sami przychodza chorzy albo z chorymi dziecmi i rozsiewaja zarazki juz nie mowiac o tym jak sama masz dzieci w domu ktore wszystko szybko lapia..
Iwonaimaja dobrze ze to krwawienie prawdopodobnie to nic powaznego..
Madziolina to ten slub to prawie jak prezent urodzinowy :)
Ja mam urodziny 3lipca a termin porodu na 12 lipca wiec kto wie moze mi sie trafi prezent.
Moja pierwsza corka urodzila sie w 18 urodziny mojej najmlodszej siostry.

Ja tez w tym roku skończyłam pod koniec czerwca 30lat, byłam wczoraj u lekarza według USG to 9t4d według OM 10t2d, wszystk wskazuje na to ze poki co wszystko jest dobrze, zaniosłam pare kartek badań i tez wszystko według badań jest OK.
Iwonaimaja tez zostałam zapisana na badanie prenatalne 8stycznia tylko zastanawiam sie czy to nie bedzie za pozno bo bedzie to juz koniec 13t.
Lekarz założył mi tez kartę ciazy i uzupełnił, dał pare zdjeć groszka, ma 2,65. Termin porodu mam wpisany 6lipca to moje imieniny :-)

Ja tez w tym roku skończyłam pod koniec czerwca 30lat, byłam wczoraj u lekarza według USG to 9t4d według OM 10t2d, wszystk wskazuje na to ze poki co wszystko jest dobrze, zaniosłam pare kartek badań i tez wszystko według badań jest OK.
Iwonaimaja tez zostałam zapisana na badanie prenatalne 8stycznia tylko zastanawiam sie czy to nie bedzie za pozno bo bedzie to juz koniec 13t.
Lekarz założył mi tez kartę ciazy i uzupełnił dał pare zdjeć groszka, ma 2
prenatalne mają być zrobione w przedziale 11t a 13t6d więc się łapiesz
ja właśnie dlatego mam podejść jutro do tej przychodni żeby pani sprawdziła który jest teraz tydzień ściemnniłam że nie mam wizyty już do stycznia chciałam fasolkę zobaczyć a wizytę u swojej lekarki mam w poniedziałek

reklama
Sama juz nie wiem co myślec, bo jeżeli groszek bedzie sie rozwijał tak jak teraz to bedzie to wlasnie 13t6d ale jeżeli przyspieszy i bedzie bliżej OM to moze to byc juz nawet 14t3d
Eh...
Iwonaimaja a badania prenatalne bedzie robiła na NFZ czy prywatnie?

Do góry