reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

AniaFania nigdy nie miałam problemu z krwią z nosa

panna_migotka ja też po 30 w tym październiku skończyłam 32

jutro mam podejść na usg i prawdopodobnie prenatalne będę miała 8 stycznia

reklama
madzia mi raczej zimno, ale mam od czsu do czasu skoki pulsu bo czuje, a ja jestem na tym punkcie wyczulona bo na tym polegała moja nerwica.

Juz po jestem,za tydz. powtórka z rozrywki ...dentysta stwierdził że nie będzie mnie stresować bólem...A muszę zadbac o moje zęby,mam koszmarnie słabe i musze ratować to co mam....
Iwona a może przez wyższe ciśnienie masz te krwotoki? ja bym lekarzowi zgłosiła tak w razi czego...
Madziolina też mi duszno...mam to samo...
Błękitna o kurde wirus ? jeszcze taki...oby cie ominęło...
PannaM no ja się czuję jak seniorka rodu tu :-D:-D:-D:-D

Kamcia ja mysle ze twoje malenstwo tez tak latwo nie odpusci. Wiec bedziecie walczyc razem :)
Fazerka moja choinka tez jest made by moja corcia, pewnie wyglada podobnie.
Jolcia skad ja to znam, moja Amelcia jak ja wezniesz do lozka to nogi na tatusiu a rece na mamie..
Blekitna orchidea obys tylko ty nie zlapala tego paskudztwa..

Uja sie obudzilam dzis skoro swit z glodu a jak jestem glodna to mam najgorsze mdlosci..juz sie nie moge doczekac 12tc
Jutro USG jak bedzie wsYstko ok to powiemy narazie rodzicom a na swiwieta pewnie juz calej resCie

Hope ja barsz czerwony robie w najprostrzy sposób do wody wrzucam buraki i wloszczyzne gotuje dosc długo az buraki lekko zmiekna, dodaje przyprawy ( ziele ang., listki laurowe, pieprz, majeranek) później dorzucam podsmazony pokrojony w kostke boczek wedzony i na koniec jesli trzeba (boczek zazwyczaj jest bardzo slony) dosalam i troche ewentualnie wegety dosypuje i finito do tego kupilam uszka z kapusta i grzybami w biedronce Powodzenia na wizycie:)
Madziolina mi jest na zmiane raz duszno, raz zimno
Julka mnie tez ciagnie i boli ale tak musi być
Ja dzisiaj zaczynam 10 tydz i zaczynam szperac na temat badań prenatalnych i musze zadzwonic umowic sie na wizyte chcialabym jeszcze w tym roku:)

Hola, obecnie 29 to przeciętny wiek urodzenia pierwszego dziecka także bez seniorek tu :pPP w normalnym wieku na rodzenie jesteśmy :D

Ja się idealnie wpisalam, syn urodzony tydzień przed 30-stką :)

panna_migotka ja w sumie tez moze powiedzieć ze jestem 30+ :) (w listopadzie zmienilam kod na 3 z przodu ;) )

Błękitna_Orchidea jak luby przetargal to pozostaje sie tylko modlic by Ciebie nie dopadlo... a ogólnie mniewasz tego typu wirus?
Ja za to mam tak inteligentna koleżankę ze przychodzi do ludzi z zapaleniem migdalkow!! Modle sie zeby mnie nie zlapalo...

Kitty89 taki barszczyk na boczku to na swieta niezbyt sie nadaje.. mi najbardziej smakuje na zakwasie ;)

reklama
Do góry